Da to nisi čuo 1.4.![]()
Kako se uključuje internet zaštita na mobitelima,ako neko zna?čuo sam da se može besplatno ići na internet kad se to uključi.
ako neko zna,za se k700i(t-mobile).
Da to nisi čuo 1.4.![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ma neki frend mi ima neki samsung i stalno ide besplatno na net.može i skidati,sve besplatno
Da taj frend nema možda VIP? Za VIP-ove korisnike je surfanje VodafoneLive! portalom besplatno, naplačuje se samo sadržaj.
ima vip,ali kada isključi tu zaštitu,internet mu nije besplatan
Joj, kako ljudi nasanjkavaju druge...
znači ne može se.ok.
usput kad pricamo o sigurnosti mobitela je li postoji kakav antivirus za ''obicne'' mobitele, ima za symbian koliko ja znam, ali da li ima i u javi?
Moj frend Ima SE K700 na vip-u
Može ić besplatno na net
Pokazo mi je
Nije imo para i otvorio je yahoo-evu tražilicu i gledo slike,tražio šifre za igre
(nema net na kompu )
Ne serem
reko sam vam!Izvorno postao tino1
Daj ne budite naivni. Niste nikad čuli za offline browsanje?
Imao je stranice spremljne u cache-u i nasamario te. Štos star koliko i internet.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Mislim da me nije nasamario. ali provjerit ću![]()
ma nije,kako ne kužiš,neki dan mi je dao mobitel,i ja sam išo na one stranice na koje sam htio,i downloadao sam neke slike,ništa mu se nije trošilo,a za neke stranice na koje sam išo nije ni znao
ZnamIzvorno postao seha
![]()
![]()
I sad mi reci kakv ti je to prijatelj, ako ti ne želi odati tajnu "besplatnog" surfanja.Izvorno postao seha
A da li znaš da ti lovu za surfanje ne moraju odmah skinuti s računa?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ajd da je bio t-mobile onda bi mogao surfati sa 0kn na racunu preko web n walka pretplate, ali vip toga nema...?
ej,pa čitaj malo.on ima samsung,vip.pokazao mi je kako uključi zaštitu.dok mu nije bila uključena,malo je išo na net i trošilo mu je pare.onda je,dok sam ja gledao,uključio zaštitu i išo na net,i nije mu trošilo pare.Izvorno postao Sljaka
a mene zanima,jer on to nezna,kako da ja to napravim,ako se može,za se k700i,t-mobileov
Bookmarks