ne postoji program koji zakljuca, nego ima neki koji ih kodira i moras upisati neku sifru i slike onda postanu samo kao ikone slika i ne mogu se otvoriti. ali ja sam izgubio par slika tako jel mi ih nije mogao vratiti u "normalno" stanje
negdje sam cuo da postoji taj program, jeli neko mozda zna kako se program zove i di semoze skinit?
ne postoji program koji zakljuca, nego ima neki koji ih kodira i moras upisati neku sifru i slike onda postanu samo kao ikone slika i ne mogu se otvoriti. ali ja sam izgubio par slika tako jel mi ih nije mogao vratiti u "normalno" stanje
iPhone 5s 16 GB
hm.....a vidija sam u prijatelja na Samsungu,moze postavit password na foldere, ali mislim da je to tvornicki....
Tako je...Izvorno postao imatic
: ako se dobro sjećam, pričalo se o tome već na forumu ali za k750/W800 ... ali mislim da je to isto...
Ako se nevaram na Motorolama se to isto može (vidio na V3, pa vjerojatno može i na još nekim modelima)Izvorno postao nascar
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
To mogu sve motorole čak mi se čini da to može i v300, a ovaj program o kojem svi pričate radi na obaj način:
Imate jednu sliku koja se zove slika.jpg, a on je pretvori u recimo slika.žnj, a mobitel to ne može očitat
There are no shortcuts in evolution.
Da, ali to je bezveze ako samo promjeni ekstenziju slike... Onda moraš ponovo sa tim programom nazad vraćat u foramt koji mob prepozna...Izvorno postao nix1001
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks