-ja mislim da se samo mozes spojiti na komp sa ovim starijim modelima preko irde !!!!!
Imam infrared i zadima me kako da prebacim slike/igrice sa mobitelna/na mobitel??Ja sam probao sa MOBILedit ali nece, samo mogu prebaciti poruke i sl...
--------------
Cuo sam da samsungovi mobiteli nemogu da posalju na infrafer drugim mobitelima koji nisu samsung??Jel moguse foftware-ski nekako podesiti??
-------------------
-ja mislim da se samo mozes spojiti na komp sa ovim starijim modelima preko irde !!!!!
na tom modelu , ne .
Zna li ko???aaaaa
ej, kako da vidim koja mi je verzaija "os-a", nekako mi se cini da je stara, i gdje mogu da je skinem (na onoj njihovoj se stranici nisam snasao)...
Evo npr. uslikam sa kamerom nesto i ta mi slika bude preko citavog ekrana, a kad odem na pictures tamo nemam opciju full screen i sl.
Evo mucim se i da nadzem GPRS-nije mi jasno kako se ukljuciva, odes tamo na cocectiviti i uopste ga nema a odes na browser i tamo nesto spominje GPRS ali nemozes ga ukljuciti...
HELP!
neces moci sam ga updejtati...Izvorno postao shiljak
gdje se nalazis?
jel ti imas takav mob?Ma ja sam iz BiH,zasto mmislis da necu moci?Izvorno postao khideg
KAko cu vidjeti na mobu jel mi stara verzija osa?
U tajnom meniju ti sve piše...
*#8999*8378#
Nisam siguran da radi na tvom modelu ali probaj....
nemoze to kod meneIzvorno postao geniusboy
![]()
mislim da me niste dobro razumili. Ja hocu mobitel da prikopcam sa racunarom (preko infrareda) .
Mobiledit ima u sebi sve drajvere za mobitel, pokusao sam ga spojiti, i spojio ga ali mogu samo da gledam poruke sa mobitela i nista vise!!! Sa kojim programom bi mogao prebaciti slike sa mobitela na PC??? Pokusao sam sa jednim ali mi windows ne prepoznaje mob. Stane mi u pola instalacije!!!
Evo jos da pitam koja je sifra od mobiledit zip-a (sto sam skinuo sa stranice) ili od mobiledit programa???
jel postoji način da se makne ograničenje 95 kb
Bookmarks