ako ti je samo kamera bitna ostani na SE
Valjda netko nije napravio ovaj thread...
na novoj N95 Nokia je uvela 5 MP kameru s Zeissovom optikom, cijena ce vjerojatno biti prava sitnica![]()
Da li se samo meni cini da Nokia u dosadasnjim modelima prilicno zaostaje u kvaliteti fotografija za SE? Nesto starije modele bez autofocusa ne treba ni spominjati, postoji li netko s novijom Nokiom da me demantira pa da promijenim marku![]()
ako ti je samo kamera bitna ostani na SE
jedina dva nokijina modela koji kvalitetom kamere mogu parirati SonyEricsson kamerama su n93 i n73.n95 jos nije u prodaji tako da se ni ne zna kakve ce kvalitete biti kamera.
nokia je minimum, samsung je sa svojim anycallom dotaknuo nebo (mob ima kameru s 10 megapixela) to jos nema za evropsko trziste, al mislim da je izislo u prodaju, svejedno, nokijina kamera nije toliko bolja da se mora prelaziti na nokiju, uostalom nokije znaju biti skuplje od se iako sa jako slicnim perfomansama.
Ja bi dao glas SE jer u zadnje vrijeme rade fantasticne stvari,a nokia samo neke glomazne mobitele bez stila
glasam za SE kameru , a za Nokia displej.![]()
Ne znam kakve su najnovije 3Mpix kamere na k800i i na npr. n80, ali osobno sam vidio fotke sa SE k750i i n90, a tu pobjedu odnosi k750.
Općenito, nepisano pravilo SonyEricsson mobitela (pa tako i optike koju koriste) je da su mobiteli prije toga nedvojbeno dobro iztestirani u SE-laboratorijima, dok Nokia u posljednje vrijeme spava na staroj slavi i vjerujem da ne rade sve potrebne testove.
U svakom slučaju preporučam SE (unatoč tome da sam Nokia fan).![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Imao sam priliku vidjeti fotke sa 6270, N70 i SE K750,W800.
SE ima daleko bolje fotke u zahtjevnijim uvjetima (macro, noć, fotkanje pod svjetlom žarulje...), dok pri nekim približno savršenim uvjetima (dan, sunčano..) svi rade podjednake fotke.
Upravo iz ovog se vidi da SE ima bolju kameru...
Dakle, nije uvijek bolje ono što je i skuplje!![]()
ja bi isto dao glas SE jer sam imo w800i i w810i i imo sam par nokia prije i vidio ove novije N i po meni SE ima dosta bolju sliku pogotovo po noci...
ako ciljas na kameru SE je najjaci ako gledas sve da imas sve ujednom tu je nokia opet najjaca.
Hm, ne bi se bas kladio. Nije da sam imao puno Nokia, ali na svakoj mi je nesto falilo.Izvorno postao sonyck
Dok sa SE stvarno dobijem i vise nego sam ocekivao, i to za manje pare.![]()
vec je bilo nekoliko rasprava o ovoj temi. n73 vs k800, se vs nokia, ...
stvarno vise nije interesantno. slozili smo se da su razlike male, ali da je kao bolji se
A čuj, fotke sa k750i su prve mobitel fotke koje bez problema printam u 10x15 i čak izgledaju pristojno. Nisu savršene ali u rangu "idiot" low-cost film fotoparata.
poslje k700i kojeg su ukenjali do kraja s kamerom... i dali mu naziv prvi mob fotoaparat,,, skuzili su valjda da nemogu dva puta prodat istu pricu...
Nisam vjerovao dok nisam vidio.SE u ovom slucaju nosi pobjedu![]()
SEnokia mu se dosta približila al još ga nije prešla
![]()
Od dosadasnjih modela, dajem glas SE a od novijih modela osim k800 mislim da nokia n73 ima jako dobru kameru i da moze parirati k800 u dosta stvari, tu su negdje po kvaliteti obje...![]()
S ovim se slažem...Izvorno postao sodom
SE razvija više kamere, dok Nokija ide više u razvoj softa...
SE ima prednost što se tiče kamera (bar onih sa 2Mpx), a kakvo je stanje u usporedbi K800 vs N73 što se tiče kamere, neznam, ali SE K800 ima "pravi" blic...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
definitivno SE
SE definitivno u prednosti sto se tice slikanja, k800i je prica za sebe
odlicne slike, a ima i xenon flash
nokia je dobra, ali na moju zalost (ipak sam zagovornik nokie) SE ima prednost u kameri
kolko sam vidio w810 ima zakon kameru a za ostale nemogu rec jer nokie bas ne vidjam...
Bookmarks