ovisi koliko ti treba energije, no cini se ok za prosjecne potrebe![]()
Imam želju kupit ups, jer malo malo pa mi nestane struje, neznam zašto počelo je ovog ljeta, bar 2 puta na tjedan po 15-30min, a i kad zna doć malo jaća oluja opet nestane struje, pa bi mi Ups dobro došo.
Ne tražim nešto skupo, max 400KN, evo ja sam našo u HG spotu ovaj
UPS TRUST PW-4060T, 600VA, ima 2 god garancije, trebao bi takav da mogu na njega spojit 2 kućišta i 1 monitor +modem
Jel ovaj šta valja i hoće li zadovoljit moje potrebe?
Jel ima što boljeg za tu lovu da ima i zaštitu za telefon te prednaponsku?
ovisi koliko ti treba energije, no cini se ok za prosjecne potrebe![]()
Pa energije nikad previše što više to bolje ali sam ja financijski ograničen, tak da nemogu birat kaj se toga tiče.Izvorno postao dino123456789
E a koliko bi takav ups sa tim karakterisikama mogao izdržati, nap. konvertiram film, polovica filma je skonvertirana, a ups neće izdržati dokraja konverzacije, i onda stavim sustav u hibernate, koliko u hibernatu može izdržat ups?
takav UPS bi mogao izdržati 1 minutu do 5 minuta... ako su spojena dva računala koja troše 500 W zajedno i full opterećena...
do 30 minuta ako je spojeno jedno računalo i nije opterećeo ( sa potrošnjom 100W )
Kad hibernataš računalo, ono se ugasi i ne troši struju, tako da ako i radi UPS 1-5min, to ti je dovoljno da računalo hibernataš da ne bi izgubio podatke.Izvorno postao alex1
Bookmarks