S driverima koji su došli s mobom nećeš ništa napravit. Trebaju ti p2kdrivers, koje downloadaš i kad te pita za drivere njih mu daš.
Inače, search je dobra fora na forumu![]()
PC uredno pokazuje motorulu v3i dok je stavljena u data/fax.
Ali cim ukljucim p2k i on me pita drajvere ja mu dam one sto su dosle s njim ali nece da ih primi, neznam zasto. Sve je valjalo dok nisam flashao mob sa R479_G_08.B4.85R_MOTOX.shx
E sad vi meni recite kako da ga prislim da primi te drajvere i da proradi?
Treba mi P2K samo zbog seem edit jer mi je ostalo da se poruke spremaju na sim karticu. Ako postoji drugi neki program da prebacim seem onda moze i to.
Hvala unaprjed.
Motorola v50->v51->v300->e398->mpx220(treba popravak) and v3i->Samsung SGH-D600->Sony Ericsson K800i->C510i->HTC Desire->One X
S driverima koji su došli s mobom nećeš ništa napravit. Trebaju ti p2kdrivers, koje downloadaš i kad te pita za drivere njih mu daš.
Inače, search je dobra fora na forumu![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Imam p2k ali 2.1 drajvere ja mislim.Izvorno postao BlueDevil
nemogu download ajde mi posalji na mail:
tomeeee@gmail.com
Motorola v50->v51->v300->e398->mpx220(treba popravak) and v3i->Samsung SGH-D600->Sony Ericsson K800i->C510i->HTC Desire->One X
Izvorno postao fliponja
Zejbaje me Firefox, downloda attachment.php
Edit:
Evo nekako sam uspio sa Flashgot
Hvala ti, radi. Problem je jer sam ja imao stariju verzijo drajveri.
Kad bi P2K trebao pitat za drivere, jer kad ja spojim L7- ništa, ne prepoznaje, ne pita za drivere... Jel mi triba još koji program? Inače san noob što se tiče mobitela, pa...
Uštekaš mob i onda ti windowze nađu motorola modem, nakon toga samo pokreneš p2k tools i on ti zatraži drivere 4-5 puta i to je to!Izvorno postao gLemon
Sve ti fino piše u uputstvima na koje su ljudi potrošili neko vrijeme i nemoj zaboraviti pametni link!
srdačno zahvaljujem!Izvorno postao kurbaos
Bookmarks