U smislu da su super ili da su katastrofa?Izvorno postao sheep1501
![]()
zanima me kakava su vaša iskustva s ovim dodatkom za SE. ja ih sam jutros vidio na djelu i zaprepašten sam
edit:
» Multimedia Portable speakers MPS-60 - Malen kako bi stao u džep, ali s kvalitetom zvuka koja će dati dodatnu energiju glazbi koju ste spremili u svoj telefon, ove prijenosne zvučnike morate imati ako ste ljubitelj glazbe! Cijena: 265,99 kn
U smislu da su super ili da su katastrofa?Izvorno postao sheep1501
![]()
super, svaka pohvala, ali mislim da baterija aparata dosta pati
Imam ih i nemaju skoro nikakav utjecaj na bateriju-isto je kao da imas slusalice...
When we are good,they never remember...
When we are bad,they never forget...
zvucnici su dobra stvar, al samo ako je mob na punjacu, u suprotnom se ne moze naslusat muzike
Ja sam ih uzeo pred dva mjeseca i stvarno su zakon. Zvuk je vrhunski i za tu lovu mislim da je ovo jedan od najpovoljnijih i najboljih dodataka za SE.
Odlični su, s obzirom na veličinu i cijenu. Stvarno sam iznenađen kako mogu prostoriju ispuniti zvukom.
Krče kada se pjesma poglasni na najjače, no to nije niti potrebno. Super stvar za recimo put, kada ne možete kofer trpati sa nekakvim pravom linijom, ovo će sasvim solidno poslužiti, a može se odnijeti i na plažu. Istina je da se baterija brzo troši kada su priključeni.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
OK, nećemo pretjerivati, zvuk sigurno nije vrhunski, no zadovoljavajući je s obzirom na veličinu i cijenu.Izvorno postao kokolo
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
zna li netko gdje se mogu nabaviti?
Hm... Gdje ovdje staviti punjac, kad su tu ukljucene slusalice (zvucnici)?Izvorno postao dino123456789
Slika
|Think again.|
Sa K800i se dobije punjac koji ima "pass-thru" prikljucak, znaci spoji se punjac na mob, pa zvucnici preko punjaca.
a da mi je bar imatu MDS-60....E to je prava stvar...![]()
When we are good,they never remember...
When we are bad,they never forget...
Bookmarks