Ne pratim baš BS niti sam imao koji od ovih novijih, ali ono, slažem se s ovim što si ti napisao. Samo ja osobno recimo ne izdvajam BS ni kao odličan za te novce, a pogotovo ne kao odličan. No s druge strane ne smatram ih ni lošima. Zato sam ti u anketi i glasao za osrednji.
Ali podsjetio si me na neko generalno stanje što bi ljudi htjeli sve najbolje za minimum love. Nije to samo kod mobitela ili BS-a specifično. Mene recimo malo ljuti kad u novinama ili na netu čitam reviewe od ljudi kojima su prošli (a možda pretjerujem, ali...) skoro svi mobiteli kroz ruke. I onda naravno da će tip koji je radio sa ne znam, N93, K800 ili bilo kojim iz te klase čudno gledati na nešto od cca. 1000kn. Ali nije to zato što netko to tako vidi, kao "to je smeće", nego jednostavno se čovjek navikne na kvalitetu i podsvjesno komentira jeftini proizvod kao loš ne imajući uopće na umu da će nekome taj mob biti maximalni doseg i da ima ljudi koji su presretni kvalitetom (jer mob čuvaju, a ne rade crash testove...) i funkcijama. Nije to uvijek slučaj, nekad je nešto jednostavno smeće. A jasno je da ima i ljudi koji vrlo objektivno i kvalitetno recenziraju proizvode...
Stoga evo čisto zanimljivu si temu (barem meni) otvorio jer me zna nekad razočarati ponižavanje nekih firmi/proizvoda koji za klasu u koju spadaju zadovoljavaju.
Na kraju krajeva, onaj tko recimo voli BS kupit će ga pa makar bio zadnje smeće na svijetu, iako je sve na tržištu prošlo barem minimalne provjere tako da je makar upotrebljivo kao rezervni mob ako ništa drugo. Zna se što u koju klasu spada...

) i mogu reći da sam prezadovoljan sa Siemensom/Benq Siemensom.

Bookmarks