ajd da je netko pročitao te tutoriale...Izvorno postao Yax
imenik možeš spremiti na komp pomoću LeaderGL Flex editora, a flash imaš ovdje
Poštovanje![]()
U zadnje vrijeme mi Motorola potpuno slabo radi, tesko punim bateriju, zna se sama ugasiti, kod snimanja kamerom je slika negledljiva. Uglavnom, odlucio sam je flashat.
Na http://motomodders.net/default.aspx?tabid=117 sam našao Flash Version: R376_G_0E.67.02R no ne mogu je skinuti iz nekog razloga pa bih zamolio da ki netko posalje na mail tko moze, ili neku provjerenu stabilnu verziju...
Skidam sad PST, patch za isti i P2KMAN te sam procitao kako se flasha. Mene zanima kako spremiti imenik i kalendar i sl. stvari, pretpostavljam dase brišu flashanjem?
LP
ajd da je netko pročitao te tutoriale...Izvorno postao Yax
imenik možeš spremiti na komp pomoću LeaderGL Flex editora, a flash imaš ovdje
Poštovanje![]()
Hmm...ne mogu skinuti sa te stranice :|
LP
Probaj onda ovdje.http://avi-stuff.irde.to/files.php?catid=138
A Lp bi trebao bit negdje među linkovima ak se ne varam.
Edit: Evo ti ga. Kad si se več naserchao da nemoraš dalje.
http://free-sk.t-com.hr/darius/R376_...37_reflash.shx
Zadnji uredio darius : 27-09-2006 u 23:40
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
Evo flashao sam i piše da je mobitel uspješno flashan no kad sam sad upalio mob sve je isto kako je prije bilo...slike ostale, filmovi i sve :|
Nisam flex nista dirao jer ni ne znam sto je to...moze mala pomoć?
Evo, sad sam pogledao na mobu i piše za verzija softwarea sljedeće:
R376_G_0E.65.25R a to koliko vidim nisam stavio :|
LP
bdv, ima tko od vas mozda icq pa ako bi mi mogao live pomoći. tnx
edit:
Evo, kad ga spojim na P2kTools dobijem sljedeće informacije:
Firmware: R376_G_0E.65.25R
Flex: SE5180AXXC20AB
Jel mi moze netko reći koji da flex stavim.
LP
Zadnji uredio Yax : 28-09-2006 u 16:03
ajd javi mi se na icq--> 198196420
imam mali problem. Ne mogu postaviti da normalno pisem, imam samo opcije one njihove prijedloge, brojke i simbole?
Flashao sam i flexa sa linka iz prpicevog siga.
to mislis u porukama??Izvorno postao Yax
Ako je, onda odi ovako:
kada udjes u poruke-->create message-->New text message-->tipka menu-->Entry setup-->Primary Setup-->TAP(ne iTAP, nego TAP)****-->select
To je to...
***--> odaberi neki jezik
nadam se da je to to sto si trazio![]()
Je, to se rjesilo ali sada opet novi problem
naime, kad pokusavam uci u stilove zvona pa u detalje nekog zvona izbaci me u glaavni meni?
to ti se dešava zato što ne pretraživaš forum. da si nabacio search, 100% bi našao 5 tema o tome problemu.Izvorno postao Yax
![]()
ukratko, motokit i napravi sve fix-eve za zvuk koje vidiš sa lijeve strane izbornika.
![]()
E, majstore, ajd je fleshaj s nekim monsterpackom, imaš ih na onom linku koji sam ti dao.
Mislim mogu se ti stilovi zvona riješit, al men to smrdi ko da fleksanje nije baš dobro prošlo ili flex nevalja, naravno ak nisi ništa brisao po melodijama.
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
problem je u tome sto je brisaoIzvorno postao darius
![]()
A mislim, brisao jesam ali cini mi se da mi je tako i prije brisanja bilo. Uglavnom, skidam motokit pa cu vidjet..
E i da, zahvalio bih se prpicu na strpljenju pri pomoci u flashanju i flexanju mog moba![]()
no problem...Izvorno postao Yax
samo se javi ako bude opet trebalo pomoc![]()
Bookmarks