koji je najbolji izbor? malo sam gledao po internetu pa je izgleda najbolji n93 ali ne znam![]()
koji je najbolji izbor? malo sam gledao po internetu pa je izgleda najbolji n93 ali ne znam![]()
uh...
Najbolja je definitvno N93... ali i uvjerljivo najskuplja...
Ako imaš viška para onda ne razmišljaj... N93 je pravi izbor...![]()
Pošto je meni to još uvijek pre skupo, ja bi se odlučio za N73 ili eventualno N80... Dosta su jeftinije od N93 a imaju sve što je potrebno...
Moj izbor bi bio N73, jer je jeftinija od N80, ima veći displey (fizički veći), bolju bateriju, nije klizna pa se nemože rasklimat...![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
a koliko otprilike kostaju ti mobovi? novi i koristeni tj. oglasnikIzvorno postao Ico86
a ne znam ali n93 je zasigurno najskuplja...ja bi n80 uzeo ali i n73 je dobar
n93 je najbolji izbor,iako je stvarno prevelik,a cijenu mu je u trgovini 6997kn,a na crno oko 600-650 eur.
zavisi sto ti je na prvo mjestu? ako je kamera za slikanje, onda ti je n73 dobar izbor. kao je kamera za snimanje onda ti je n93 n1, a ako ti je samo WLan u najbolji displej i kamera za slikati obicne slikice koje ces ostaviti na mobu bitna, onda n80.
ja bi u svakom slucaju uzeo n80 ili n73. povoljnije cijena, video mi nije bitan (jede memoriju taj VGA vidio, 10sec = 3mb).
WLan = n80
slike = n73
dobro si to zaključio ,naravnoIzvorno postao mobitelash
![]()
POZDRAVIzvorno postao mobitelash
Htio bi pomoc imam n93 skoro 2mj i nisam se razocarao naprotiv nesta fantasticno. Dao sam za njega 700e malo sam se dvoumio jer ipak to je lova ali sve sam zaboravio nakon par min koristenja bingoAk sta mogu pomoci tu sam.
![]()
ništa uzimam n93..uzet ću na tom internet shopu ali nemaju je sad na lageru dolazi prekosutra![]()
![]()
znači za dva dana
![]()
Čestitam na izboru...
I kad ga dobiješ (ili malo kad ga proučiš) može neki mali review!![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
cestitam,(sad ces vjerojatno moras promjenit garderobu kad ga kupis jer ti nece moc stat u đep)vidio ga uzivo,stvarno je ogroman ali kad vidis kameru zaboravit ces na velicinu.
no,no,no,no....ovog dana,oko 17 h,pozvao me jedan čovjek na mob.a taj je čovjek bio iz te trgovine...i počne se on meni duboko ispričavati kad ja skužim stvar....ONI SU SE LIJEPO ZABUNILI I REKLI DA N93 DOLAZI SUTRA U SKLADIŠTE,ALI TO NIJE ISTINA...ONI SU SE BILI ZABUNILI,TJ. N90 DOLAZI NA LAGER,A N93 DOLAZI TEK ZA 4TJEDNA..MOŠ MISLIT...I NIŠTA JA ODGODIO NARUĐBU TAKO DA NEMA N93 ŠTO JEST NAJGORA STVAR TAKO DA SVE OVO OTPADA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tako da ovo mora
![]()
Bookmarks