valja šta?-to je kao muzički fon?kakav je u odnosu na w800 po tom segmentu,+kakva je kamera?
Imam još vjerojatno do sutra ovaj telefon kod sebe, pa ako vas nešto konrektno zanima pitajte, ako ne, strpite se do novog Mobila![]()
valja šta?-to je kao muzički fon?kakav je u odnosu na w800 po tom segmentu,+kakva je kamera?
kakav je zvuk na mp3 playeru,brzina softvera i kvaliteta izrade?Izvorno postao gog
kakav je ekran,ostrina slike?
A da ga slučajnoIzvorno postao gog
, zagubiš
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Zaslon je stvarno odličan, šteta što je ova verzija kod mene T-mobile brandirana pa zbog ikona možda i izbornik ne dolazi do punog sjaja. Uglavnom, takav zaslon su trebali imati još na S75, no kaj se može
@smogovac, ne znam baš koliko je to muzički telefon. Nisam dobio slušalice pa da ne mogu komentirati kvaliteu, ali kada puštaš muziku na ugrađeni zvučnik čuje se iznenađujuće dobro, po mom skromnom mišljenju bolje nego na K750/W800. Memorija se oslanja na microSD kartice, tako da ako ti je do muzike drž se W800. Čekam još obavijesto od distributera da li dolazi s njim u paketu kartica ili ima samo tih jadnih 16mb memorije.
@Šljaka, ne bi mi to bila baš nek sreća![]()
Da li je modul od kamere iski kao i u s75 ili je kamera bolja?
- Red-Gsm.net -
Kamera sigurno nije bolja, ukoliko nije ista, može biti samo lošija..
Mene zanima kako je rjeseno preklapanje, jel klik or what?
Valjda kuzis...![]()
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
Moram priznati da uopće ne kužim
Preklapanje čega? To je klizni telefon...
Izvorno postao gog
![]()
Zabuna, my mistake![]()
Slicni su im ti nazivi... http://www.gsmarena.com/benq_siemens_ef71-1568.php
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
baterija Li-Ion 570 mAh... kako se ponaša?
To nažalost nisam stigao provjeriti...
Inača, slike na -> http://www.info-mob.com/galerija/thu...s.php?album=50
Jako je sunce bilo vani pa su zbog toga slike možda i malo lošije nego što bi bile...
Hm... to si trebao spomenuti u recenziji kao kritičnu točku jer ja nekontam zašto mi netko stavio tako slabu bateriju u ovaj mob ili možda postoji neka caka?Izvorno postao gog
dali se mob klima kada je otvoren.
Kakvo je klizanje, samsung-stil ili rucno? Kakav je mob za drzat u ruci, jel vuce gornji dio prema dole pri tipkanju?
Telefon se "sam otvara" i nije klimav ništa više nego što je potebno...
Danas sam bio u T-Mobile shopu, i isprobao EL71 uzivo. Ekran je manji po dimenzijama od recimo Nokie 6131. Ima na sebi oznaku T-Mobile na dnu. Također je softverski brandiran, tako da su ikone od T-Mobile-a. Ima dvije teme, jedna T-Mobile, druga neka plava (cak i nije losa).
Primjetio sam da je navigacija menu-em jako troma, i da je dosta spor pri navigaciji. Tipkovinca mi izgleda jako jeftino i malo neugodno (premekano) izrada kucista je okej.
P.S EF81 je jos sporiji i tromiji pri navigaciji menu-em od EL71, po meni vrlo lose s obzirom da je 1000 kn skuplji![]()
Zadnji uredio Sljaka : 12-07-2006 u 19:13 Razlog: usporedbe modela su na drugom mjestu.
Beginnings come at random, but endings always have a reason.
a bas mi se svidjao ef 81.steta.![]()
![]()
![]()
nije li to malo pre slaba baterija za taj mob?Izvorno postao jay
Seriously?
mozda nije veliki potrosac.![]()
Ljudi na netu kažu da traje 1 danIzvorno postao Compov
Meni se ovaj mobitel baš sviđa i imam ga namjeru uzeti. Sada moram prvo prodati ovu moju motorolu E1000 i uziman ovaj BENQ. Jeli se ovaj mobitel moze nabaviti na crno i ako se nabavi na crno ima li t-mobile ikone. Ako je netko vidija nekoga da ga prodaje neka mi javi!
TNX
onda nisi još kupio? baš me zanima mob, danas sam slučajno ga vidio u t-mobileu (kaj sam radio? prćko po mobovimaIzvorno postao Car
) pa bih si ga i ja uzeo....
e da još me zanima gdje je utor za karticu, slabo se vidi po slikama a ovaj veliki otvor sa strane mi izgleda kao za punjač....
...manje je više...
ok evo sad sam skužio di je memo kartica, ispod baterije no to je svejdeno, zanima me dali netko ima mob da mi malo kaže + i - ....![]()
...manje je više...
Bookmarks