Ajmo ljudi spasite kino Europa....potpisite se...
http://www.dajmikino.org/peticija.php
Ajmo ljudi spasite kino Europa....potpisite se...
http://www.dajmikino.org/peticija.php
Kad sam ja bil mlad to kino se zvalo Balkan, naravno da sam potpisao.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
A čuj, imate cinestar... mi u Osijeku Europu i Urania...
E sad... što se mene i svih mojih koje znam tiče, ne zanima nas toliko kino, jer svatko od nas može nabavit projektor, može nabavit i film, i imamo nekako bolju atmosferu kad smo u kućnom kinu nego u nekom kinematografu...
E sad Cinestar je kao fora.. al ono, Kina moraju uvesti nešta revolucionarno da bi bila zanimljiva...
Recimo masažne stolice, vibrirajuće stolice, ono, kina u recimo Engleskoj su toliko bolja nego ova... em imaš full support em ono, bude doživljaj ne samo gledanje filma neg i sve oko njega...
Tak da što prije ja osudim ova kina na propast il će se povećat broj pirata hehe ( potraga za filmovima ) em će se mozda uvest nesta revolucinarno po mojoj ili nekoj drugoj ideji... stoga ne potpisujem... heh![]()
Evo ovako. U Dubrovniku postoji samo JEDNO kino, na gradsko područje od cca 80 000 stanovnika. To je maleno kino, ne znam može li primiti 200-tinjak ljudi. Naravno, Cinestar je još daleko od dolaska u Grad.
Npr. Šibenik je ostao bez iti jednoga kina.
Nikoga nije briga što te ustanove polagano izumiru.
Koliko sam upoznat, Zagreb ima 10-ak kina ako ne i više. Razumijem nostalgiju ljudi koji su u kinu Europa proveli neke lijepe trenutke, ali mislim da je u odnosu na čitavu Hrvatsku jednostavno nezahvalno potpisivati peticiju za spas tog kina.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
@Krompirko Mogao si svoje mišljenje zadržati za sebe, tebi u Osijeku je potpuno svejedno koliko i kakvih kina ima Zagreb, dok nama koji smo tu bliže nije baš svejedno.
@Mobyy a i svima ostalima sa sličnim mišljenjem, zašto iz vas progovara poznati hrvatski jal? I u Karlovcu je slična situcija pa sam ipak potpisao peticiju prije neki dan. Vrijeme koje ćete provesti uvjeravajući ljude da ne potpišu peticiju duže je od vremena koje bi potrošili na potpis peticije.
A i ako ne želite pomoći nemojte ni odmagati.
Zadnji uredio Sljaka : 29-09-2006 u 21:18
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ma ne dam kino, ne dam.
I ja gledam pirate, i ja odem u multiplexe, ali bogme kadgod igra nešto što je za kino (Ratovi zvijezda, LOTR, takve stvari), i ako ga ima u "malim" kinima, idem tamo. Jbiga, odrastao sam u tim kinima, kad je video bio rijetkost.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Sljaka, ne radi se o jalu, iskreno!Izvorno postao Sljaka
Svi, kojima je stalo do spašavanja kina Europa naravno da će postupiti po vlastitom nahođenju i potpisati peticiju.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
wtf? jel si došo gledat film ili je on tu sporedna stvarIzvorno postao Krompirko
osobno odlazim u cinestar u prosjeku 4 puta mjesečno,itenzizet je bio jednak i prije nego je multipleks otvoren po ostalim kinima u Zgu, uglavnom Broadway i kino Zagreb,što se tiče peticije dajem glas jel smatram da je ovo kulturološki bitno mjesto.
Kod nas uopce nema postenog kina..zadnji put u kinu sam bio u 4. osnovne, sa skolom...
Nemozes curu odvest u kino... nista...
Naravno da cu potpisati peticiju, katastrofa je da smo ostali bez kina Zagreb, a sad bi nam i Europu uzeli... Cinestar i Broadway sam uvijek izbjegavao u sirokom luku, ne svidja mi se atmosfera, sve smrdi na konzumerizam u najgorem obliku. Al kako stvari stoje, vise nitko nece imati izbora....
Testis unnus, testis nullus!
hah,neznam zašto se toliko pljuje po multipleksu,po svemu je bolji od konkurencije( koje zapravo nema)...a kad se Broadway otvorio one su dvorane bile namještene stolac na stolcu ,samo da dobe kvantitet, komfor je bio na nuli a pogotovo ljudi sa malo dužim udovima (mislim na noge jasno)...ostala kina su uglavnom oskudno opremljena zastarijelom tehnologijom i neimpresivnom dijagonalom platna u odnosu na veličinu dvorane ( pogotovo Europa ,no uzevši u obzir čemu je dvorana prije služila i tradicija neka opravdano no to nemogu reč za ostale, npr Grič, to niti nebi nazvo kinom),zato neču nabrajat prednosti Cinestara no po mojim kriterijima nema ozbiljniju zamjerku.
Bookmarks