Sacred, Titan Quest.....![]()
Imam staru kantu od kompa, ali me služi![]()
Sad, želim odigrati jedan fantastičan RPG, a da mi radi bez trzanja
Imam Athlon XP 1700+, GeForce 4 MX 440 i 512 MB RAM.
Dajte preporuku neku, ali stvarno fantastičan RPG, neku legendu od igre.
Za Baldur's Gate znam![]()
Sacred, Titan Quest.....![]()
Daj mi molim te reci kakve su to igre, šta se tebi svidjelo na njima i to?![]()
ja sam mislil da buš napisal da imaš 66mhz....
radili ti budu svi klasični rpg-i.
Sacred - kak madDogg veli, Fallout, Planescape Torment(autori fallouta), Diablo, Icewind dale itd....sve odlične igre, i nemreš ih proči na "ho-ruk"![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Koji dio Fallouta, mogu li odigrati i dvojku jer mi se jedinica čini zastarjelom?
Ne bih htio igru koja non-stop traži fajt kao Diablo, već neku koja malo više koristi inteligenciju![]()
potrazi malo na googleu ne da mi se trazit to su mi dvije najbolje rpgIzvorno postao andrija
ukratko sacred mozes biti dark elf ,vampire ,gladiator itd. ides po svijetu obaljas questove malo starija igra ali je super
titan quest je tek izasla igra je super, ti si titan takoder obavljas questove itd. ima raznih bica iz kineske, grcke, egipatske mitologije, grafika je odlicna jos samo napomenuti da je to hack & slash dakle potrgat ces si mis![]()
fallout 1 i 2 su na istom engine-u. Izvrsna priča u oba dijela. Prvo riješi 1 pa 2, zbog kontinuiteta..Izvorno postao andrija
Icewind Dale mi se čini Ok, još ih nisam sve progooglo.
Kako se zove RPG iz prvog lica, postoje li uopće takve igre više, nekad sam igrao Eye Of The Beholder, pa mi došlo da opet takvo nešto zaigram?
The elder scrools serijal, na tvojoj "kanti" bude vrtilo morrovindIzvorno postao andrija
imas oblivion, fable (makar je iz 3. lica ali se vidi kao npr. gta ako kuzis sto mislim), sad je izasao novi gothic itd.Izvorno postao andrija
To je to, jupiiiiiii!![]()
To me zanima, samo mi još reci pošto su to serijali koje dijelove će mi vrtjeti?
Vidim da ima npr. Morrowind IV i tako to![]()
Ako smijem dodati možda nešto iz
Heroes of Might and Magic
serijala !!
Upravo igram V. ;#
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Izvorno postao Vuki
e da, HOMM je isto super....
elder scrools 4 iliti Oblivion ti nebude vrtilo. Možeš vrtit Morrowind (elder scrools 3)
A neeeeeeeeeeee, ne mogu vjerovati, pogledao sam Oblivion i nema te igre koju ću zaigrati prije ove, a kanta sad dobiva pravi smisao riječi![]()
Morat ću po grafulju koja vrti sve ovo. Nedam preko 350kn. Ima uopće što za te pare polovno?
nije sve u grafici.....
obično su stariji rpg-ovi pravi dragulji
neki gf6600 bi se dao ubost za 350kn
Kad ste već kod RPG-ova, ima li za PC koji dobar RPG na poteze ak znate kaj mislim, nešto slični Final Fantasyju? Imam sličnu konfu ko lega, pa me zanima jel ima kaj takvog kaj bi mi radilo...![]()
![]()
![]()
Bom Chicka WahWah
Znam, stare igre imaju "dušu", ali ova je toliko dobraaaaaaada ju moram odigrati.
Kod mene je ta grafulja po 700 kn![]()
Mislim ubost najnižu preporučenu, a to je Geforce FX neki ili ATI 9500, što je bolje, ili što je malo skuplje a ipak dosta bolje od ove dvije kartice?![]()
Heroes of might n magic, svi nastavci, Fallout1,2, Icewind dale (ne siječam se, mislim da se može upaliti na poteze)Izvorno postao PhytoSculpt
baš novu moraš kupiti?Izvorno postao andrija
Ne moram novu nego polovnu![]()
najbolje ti je uzet neki elder scroll , neće ti moći oblivion zbog grafičke , najbolje ti je uzet morrovindIzvorno postao andrija
Evo, baš sam pogledao sve o Oblivion-u i stvarno treba pila za to, ništa od toga onda![]()
Morrowind je ista stvar samo slabija grafika, zar ne?
Valjda će mi vrtiti to![]()
Jebena igra na turnove mi je Disciples 2: The elder of scrols (ili tak nes) ista shema ko i herojci samo puno puno jaca grafika i fora su rase...
A kao neki RPG pa jesi mozda probo Vampire the masquarade ili ovaj novi bloodlines... Mrak igra mozes i iz 3 lica i iz 1... hebenica definitvno probati...
..:: opel team croatia ::.. <(opel power)>
To je to, hvala na svim preporukama, Morrowind, serijal Elder Scrolls je ono što trebam odigrati, a većina vas mi je to preporučila.
Oblivion za sada ostaje tiha patnja, al strpljiv momak sam ja, odigrat ću ga makar za godinu dan kad padne cijena grafulja koje ga vrte :bunny:
probaj oblivion s programom OLDblivion onda ti ga možda bude pokrenulo
http://www.oldblivion.com/
ma to je katastrofa....Izvorno postao Hacker
![]()
Bookmarks