Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 3 od 3
    Forumaš
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    EL71
    Operater
    098, 095
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Tele2, smsovi na strane brojeve i roaming?

Imam prepaid tele2 karticu, pa me zanima jel se mogu slat poruke na brojeve izvan Hrvatske? Probao sam poslat poruku na brojeve iz Austrije i Slovenije pa nije islo.

Drugo pitanje, bio sam u subotu u Sloveniji. Spojio se na mobitel mrezu, ukucam broj i cekam pol minute da se poziv uspostavi. Za pol minute mi zazvoni mobitel, ja se javim i poziv se isti tren prekine?? Probao sam i poslat poruku, nije islo. Cak ni na 098 broj. Pokusao sam i sa 1-icom prije pina, nikakva razlika

Jel moram aktivirat roaming ili sta?

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Samsung U-600,Nokia N-70
    Operater
    Vip,T-Mobile,Tele 2,
    Godina
    60
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Tele 2

= Citat = Izvorno postao grimreaper
    Imam prepaid tele2 karticu, pa me zanima jel se mogu slat poruke na brojeve izvan Hrvatske? Probao sam poslat poruku na brojeve iz Austrije i Slovenije pa nije islo.

Drugo pitanje, bio sam u subotu u Sloveniji. Spojio se na mobitel mrezu, ukucam broj i cekam pol minute da se poziv uspostavi. Za pol minute mi zazvoni mobitel, ja se javim i poziv se isti tren prekine?? Probao sam i poslat poruku, nije islo. Cak ni na 098 broj. Pokusao sam i sa 1-icom prije pina, nikakva razlika

Jel moram aktivirat roaming ili sta?

Kako se naplaćuje usluga roaminga?

Cijene odlaznih poziva i slanje SMS poruka iz inozemstva ovise o zoni (tj.zemlji) iz koje pozivate ili šaljete SMS poruku, te o odredišnoj zoni (tj.zemlji) u koju upućujete poziv.

Cijene dolaznih poziva u inozemstvu ovise o zoni (tj.zemlji) u kojoj se nalazite. Primanje SMS poruka se ne naplaćuje.

SMS se naplaćuje po poslanoj poruci.
    (TELE2 "bla bla" prepaid roaming cijene)
    (TELE2 pretplata roaming cijene)

6.2 Kako uspostavljam poziv u inozemstvu?

U nekim zemljama za korištenje usluge roaminga pri dolasku je potrebno ugasiti i ponovo upaliti mobilni telefon tako da prvo utipkate 1 i PIN broj u nastavku. Pri povratku u Hrvatsku iz tih zemalja potrebno je ponovo ugasiti i upaliti mobilni telefon te ukucati PIN bez broja 1. Prije putovanja u inozemstvo ovdje odaberite zemlju u koju putujete i provjerite morate li koristiti broj 1 ispred PIN broja u toj zemlji. (vrijedi za TELE2 pretplatnike i TELE2 "bla bla" prepaid korisnike).

Po povratku u Hrvatsku isključite svoj mobilni telefon, ponovo ga uključite i unesite PIN (vrijedi za TELE2 pretplatnike i TELE2 "bla bla" prepaid korisnike).

Uspostava poziva u inozemstvu ovisi pak o tome jeste li TELE2 pretplatnik ili TELE2 "bla bla" korisnik.

Ukoliko ste TELE2 pretplatnik, poziv uspostavljate na jednak način kao i u Hrvatskoj.

Ako ste TELE2 "bla bla" korisnik, nakon unošenja broja koji pozivate, poziv će biti prekinut, a na zaslonu mobilnog telefona će se pojaviti poruka "Molimo pričekajte na povratni poziv. Uspostava poziva je u tijeku" i za otprilike 30 sekundi mobilni telefon će zazvoniti. Javljanjem na poziv, uspostavit ćete željenu vezu.

Ako poziv ne možete uspostaviti, utipkajte *133*broj koji pozivate# i pritisnite tipku za pozivanje - poziv će biti uspostavljen na gore opisani način.

Forumaš
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    EL71
    Operater
    098, 095
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sve je to lijepo i sve sma ja to procitao. Ali...
    Za Sloveniju ne treba jedinica (iako sam i sa njom probao), poziv se uspostavio na sekundu i onda prekinuo. I nigdje nisam nasao podatak jel se mogu slat poruke na strane brojeve...

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove