To je vjerojatno pogreška u softveru.Jednostavno ga odnesi u servis da ti izmjene softwer.Ja osobno nemam nikakvih problema s c81,sve radi glatko.
Znate rješit problem kod snimanja videozapisa nakon 25 sekundi pojavi se greška,dok kad pribaciš na multimedijalnu karticu radi normalno,zašto ne može na internoj memoriji snimat duže od 25 sekundi,i ako ne znate ,znate li možda di je siemens centar u Splitu da njih pitam,ako ni to neznate broj od siemens centra bilo di u Hrvatskoj.NEMOJTE REČ DA ZGASIM MOBITEL JER POKUŠAO SAM I OPET ISTO.Mogu jedino pokušat stavit tvorničke postavke,ali strah mi je da izgubim sve snimke dosad,a pitanje je bili rješilo problem.MOLIM HITAN ODGOVOR PLEASE
To je vjerojatno pogreška u softveru.Jednostavno ga odnesi u servis da ti izmjene softwer.Ja osobno nemam nikakvih problema s c81,sve radi glatko.
Problem je šta mi je do prije dva dana sve radilo u redu,a na multimedija kartici radi isto u redu,dok kod snimanja dužeg od 30 sekundi pojavi se greška,osim ako snimaš bez mikrofona,mislim da sam ja nešto mica,jer sam izmjenjiva boju,i još nešto nemogu se sitit.NEZNAM DA LI IMA U SPLITU SIEMENS CENTAR,PRODAVAČ U ALO,ALO KAŽE DA NEMA,DA LI KAD SE PROMJENI SPFTER TO PLAČA I KOLIKO I DA LI SU MI POSTAVKE NA HRVATSKOM ILI ENGLESKOM NA IZMJENJENOM SOFTERU
Mislim da je to zato što je ograničena memorija kad koristite memoriju telefona dok na kartici raspolaže većom količinom memorije (op.a mišljenje laika)
Ovlasteni servis za Siemens, B-S ne postoji, to je mmm-agramservis u Zg. Sad ako ti ovi mogu po servisima updateat software to ce ti sigurno naplatit.Izvorno postao web
Ja jos uvijek cekam kabel da dodje u ducane, pa cu onda sam napravit update.
Neznam samo mogu li ovi u servisima napravit update softwarea bez data kabela? Zna li ko?
Evo baš o tome razgovarali frend i ja .isto ima taj Siemens i isto mu nakon 25sek pokaže grešku.
I feel the need -the need for speed!!!!!
Dajte odgovorite na ovo pitanje vi koji imate BS C 81.PLIZ
Pa vecini se javlja ta greska sa snimanjem.
Odnesi u neki servis di ti mogu updateat software i neka to odrade, plati i vozi dalje. Verzija 38 (Variant 403) ima par gresaka, zato je i izasla 42. Imas je za skinit s www.benq-siemens.com.
Bit ce ti hrvatski jezik opet. Samo pazi da ti novi soft bude isto variant 403.
Ako sam nesto krivo napisao, neka netko ispravi.
Sve si dobro napisao...osim jedne stvari....greska sa snimanjem nije ispravljena u novom firmwareu....samo sto se sada dogadja nakon 46 sekundi, a ne nakon 25
I to nije jedini bug koji v 42 ima....ali boze moj...bit ce bolje![]()
Jel ispravljena greska s reproduciranjem mp3 i video fajlova?
Koje su jos greske? Napisi ako ti nije problem
Znaci, prvo je te greska s videom, drugo, kod videa zvuk uredno kasni za slikom, trece, delivery report od poruke se ne moze otvoriti kada je baterija pri samom kraju pri čemu moze doci do zaledjivanja mobitela, problemi sa zvukom, npr. pocne zvuk koji treba biti za delivery report pa nastavi sa svojim predefiniranim zvukom. To je sve cega se trenutno mogu sjetiti...iako su to sve vrlo minorni problemi...
Sto se tice reprodukcije mp3 i videa...nikad nikakvih problema imao nisam...ali sam odmah isao upgradeat na v42 pa nisam imao prilike to niti iskusiti...DAkle...sve radi normalno![]()
A valjda ce se sjetit i to rjesit pa bacit novi upgrade.
A čuo sam da i kamera šteka..Kad hočeš slikati pojavi se neki crveni X i piše POJAVILA SE GREŠKA ili SLIKU TRENUTAČNO SE NEMOŽE SNIMITI.
To mi prijatelja muči.Jeli zna netko nešto o tome?
Kao prvo...nek iskljuci u opcijama blic (flash, svjetlo) jer taj mobitel očito nije opremljen s time, a onda neka stavi novu verziju firmawarea u servisu jer je ta "greška" ispravljena u v42.
I meni je to bilo treba isključit bljeskalicu i meni je to bilo,mob nema bljeskalicu.Izvorno postao ledeni
Da sad mu je sve Ok..Isključio ju je..Hvala
Bookmarks