davis kup po meni.
btw... pod 'hrvatski sport' bi se moglo onda pridodat jos nesto.. npr svjetski prvaci u rukometu, skijanje, itd...
Ivanisevicevo osvajanje Wimbledona
Hrvatsko osvajanje Davis kupa
Sta mislite, koji je veci uspjeh? Ivanisevicevo osvajanje Wimbledona ili Hrvatsko osvajanje Davis kupa?
davis kup po meni.
btw... pod 'hrvatski sport' bi se moglo onda pridodat jos nesto.. npr svjetski prvaci u rukometu, skijanje, itd...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
davis kup definitivno...
nisam mislio najveci uspjeh hrv sporta, nego samo koji je veci uspjeh izmedju ova 2 teniska.
jer je mico dusanovic to nest spominjao pa me bas zanima sta vi mislite
Ja bi rekao Ivaniševićevo osvajanje Wimbledona...ipak je onda bila veća euforija, cijela Hravtska je to pratila, preznojavala se...ne znam ali ta Ivaniševićeva pobjeda mi je nekak imala veći štih od ovoga, makar je i ovo zbilja za sam pohvale, nema šta!
Bom Chicka WahWah
to je sve istina sto si rekao, ali davis kup je ipak vrijednija medalja od wimbledona i sa tog gledista ipak je davis kup veci uspjeh
Iako mi ova tema nekeko i nema smisla...ako se mora odluciti...veci uspjeh "hrvatskog sporta" je osvajanje Davis Cup - a.
Premda svaki sportas predstavlja svoju zemlju, te na neki nacin njeno ulaganje u odredjeni sport, ipak kod individualnoga uspjeha, kakav je Ivanisevicevo osvajanje Wimbledona, veliku ulogu igraju i mehanizni koji i nisu nuznu "hrvatski".
Za osvajanje Davis Cupa potreban je ne samo kvaliteten pojedinac vec tim. Kohezija i stimung u timu su takodjer od krucijalne vaznosti (npr. amerikanci su imali fantasticnu generaciju igraca u isto vrijeme Sampras, Aggasi, Courier, Chang, te neke od najboljih parova svijeta, pa u to doba Davis Cup osvajaju ipak samo jednom). Zato je Davis cup za mene definitivno veci uspjeh "hrvatskoga sporta"! Osvajanje Wimbledona bilo je medijski vise euforicno popraceno, ali to ga ne cini vecim.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Davis kup po definiciji. Ali meni je nekako bilo luđe kad je Ivanišević dobio Wimbledon. Bilo je napetije.
..i jedni i drugi su me koštali živaca.![]()
meni ivaniševičevo ovajanje wimbledona....definitivo...tamo sam izgubio 17min. života
za živce definitivno wimbledon. al uspjeh bih dao davis cupu. mislim, i jednima i drugima svaka čast. taj trud treba nagradit, a ne da nam sportaši odlaze u "katar". nikako ne treba zaboravit skijanje, rukomet, vaterpolo, košarku... ima nas, stvarno nas ima. jedna mala točka na karti svijeta, a vidi nas. pa najjači smo!
neznam mozda je i devis vazniji,ali nikada necu zaboraviti kada je ivanisevic igro finale,skoro sam proplako,neznam nikada nisam bio sretniji nego tada sto se sporta tice
Malo nas al nas ima, nije važno srušit ćemo snove svima
Wimbledon je pojedinačni uspjeh hrvatskog tenisača, a ovo uspjeh cijele reprezentacije.
Prema tome... suvišno je govorit dalje.
slažem se s memberom. ovo se ne baš ne može mjerit. iako se slažem i sa ovim gore da je ivaniševićeva pobjeda u wimbledonu meni osobno bila puno draža nego davis cup. možda zato što je ovo došlo tako iznenada, a ivaniševiće je nekoliko puta pokušavao osvojit taj wimbledon i kad je napokon uspio svima nam je nekako bilo lakše. sjećam se dobro tog wimbledona jer sam baš taj dan bio u splitu na rivi kad je meč završio i ne mogu vam opisat koje je to ludilo bilo. ljudi su samo u donjim gaćama trčali po rivi s upaljenim bakljama. svi su svirali s autima i brodovima, čak su i policija i hitna upalile rotacije i sirene. stvarno to je trebalo doživit!
uh je*ote ja se raspisa!!!:throw:
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
ja kažem Wimbledon
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
I ja se slažem s ovimIzvorno postao member
baš sam to htio reći!!!Izvorno postao member
slažem se s memberom
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
u kako se razbacujemo rijecimaIzvorno postao Bimbi
LOL se netko sjeća ive majoli? I ona je naime osovjila grand slam...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
tko je to??![]()
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
ma davis kup 100 posto
Imam osjecaj da sam predmet ismijavanja!Izvorno postao dj_velja
![]()
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Ja bi vama postavio pitanje:
Sto je po vama veci uspjeh?
1. rukometasi zlato
2. nogometasi 3. mjesto sp '98
3. skijanje OI
4. wimbledon ivanisevic
5. davis cup 2005
Ovo je vjerojatno offtopic... al kad se vec prica o uspjesima u sportu pa neka bude i to. dakle?
Mislite li da se mogu usporedjivati uspjesi u razlicitim sportovima?
p.s. ako sam izostavio neki uspjeh podsjetite me
Bookmarks