Izvorno postao Undead
sa 6630 i ostalih symbinanera te kalse naravno da ne bih, ali recimo sa 5140i svakako da bih, naime taj aparat je i namjenjen ljudima koji dosad imaju 5140i da predu na takav uredaj.
Prastajte ako je tema nedje vec bila, ali sam vas morao pitat sto mislite o
nokia-i 5500 Sport? Telefon mi se mnogo svidja, posebno zato sto ima symbian
i otporan je na vodu i udarce, jedina po meni mana je sto je ekran manji dimenzijama
u odnosu na ostale symbian telefone.
Da li biste vi presli da ovaj telefon sa npr. nokie 6630 ?
Izvorno postao Undead
sa 6630 i ostalih symbinanera te kalse naravno da ne bih, ali recimo sa 5140i svakako da bih, naime taj aparat je i namjenjen ljudima koji dosad imaju 5140i da predu na takav uredaj.
Ako ti treba takav symbian onda ga uzmi ako ne onda bolje neki drugi, meni se osobno baš i ne sviđa.
Pogledaj tu
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...ght=Nokia+5500
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
ja imam 5500 mozda mjesec dana..Izvorno postao Undead
moram priznati da mi je mob predobar..
nisam dosad imao symbiana a i nisam neki prezahtjevan korisnik tako da mozda nisam najmjerodavniji u softverskom podrucju..
prie imao 5140 i cim sam vidio da ovo cudo izlazi znao sam da je to sliedeci..
cak mi i nie toliko liep mob koliko je funkcionalan..
Mobitel je super,ja sam ga uzeo prije desetak dana .Za mene je najaca stvar sto moze da procita sms poruke naglas i sto ima jos zezancija koji drugi mobiteli nemaju.Kad trcis ili brzo hodas cak mjeri i koliko brzo ides na sat to jeste km/h.
Ekran mu je malo manji ali za mene ti i nije neka mana
pozdrav
tema je bila , inace mobitel je jako funkcionalan. kao i 5140i cilja na bicikliste i triatlonce. morao bi biti tanji , nesvida mi se dizajn ukratko od mene.
Outta my way, goddamit!!!
meni se jedino ne sviđa dizajn tog moba.......
Bookmarks