Dali se igdje mogu skinuti realtone melodije za mob a da pri tome ne moram ostavljati broj moba ili se logirati.Popizdio sam tražeći, a na mom samsungu x660 su melodije za *****(izvinite na izrazu).![]()
(Inače dali uopće moj mob. podržava realtone melodije,pitam se ja???)
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
A ko neznaš ova tema ti je bila.....(prvo pretražiš ode gore ima li šta o tome pa onda otvaraš teme....)
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=317718#post317718
Ula la, jupi je, život mi gre na boje o kako son oplovi koko škoja jabuke...
Ma znam to sve ali gdje god odem traže me broj mob-a ili da platim.Ne kontam kako? Inače na tele-2 sam pa nemogu ni sa vodafona ni sa t-moba.Namogu vjerovati da je to toliki problem.A ona šema sa "save target as" ja totalna glupost jer na taj način namožeš ništa skinuti na komp.Izvorno postao cvrlj50
sAMSUNG X660 MOŽE PRIMATI REALTONE MELODIJE![]()
Sorry na totalnom OT al da neotvaram novu temu, zamolio bih nekoga da mi kaze koji je najbolji program za rezanje MP3-ca?
Nesto jednostavno meni treba...
ako imas NERU,odi na wave editor i s njime jednostavno "rezi" mp3-ce.
Meni je najdraži Audacity, brz je i besplatan te totalno jednostavan za korištenje.Izvorno postao CooleR
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
Pokusati cu sa necim od navedenog pa ako nebude islo, javim se za nove savjete...Izvorno postao Ch3lawy
Zahvaljujem!
Bookmarks