Mislim (99% siguran) da je to nemoguće. To mi moglo jedino ako postoji neka java aplikacija koja služi za GPS. U tom slučaju bi trebao kupiti još vanjski samostalni Bluetooth GPS prijemnik.
Znači nema baš perspektivu to
Zanima me dali je moguće kosristiti K800i kao GPS uređaj za navigaciju u automobilu, i šta sve treba nabavit za to?
Mislim (99% siguran) da je to nemoguće. To mi moglo jedino ako postoji neka java aplikacija koja služi za GPS. U tom slučaju bi trebao kupiti još vanjski samostalni Bluetooth GPS prijemnik.
Znači nema baš perspektivu to
nešo sam aplikaciju, nav4all, program se jednostavno instalira, hrvatski jezik i sve, piše da treba BT GPS bazu, samo neznam kako je sa kartama, jer sa programom nisam dobio ništa, dal se dobiva sa GPSom il se možda skidapreko GPRS?
Nemoguce jer nema karte.Karte postoje samo za Symbian ili Windows Mobile.Uz sve to treba imati i GPS primjenik
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Da, ali to ti nije besplatno jer mobitel komunicira sa nekim serverom.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
ono sto ti zelis nije moguce(na zalost)
******, onda opet moram skupljat evriće
možeš probat stavit na njega SiMBYAN, ko kolega na K700i![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Kako misliš koristit mobitel kao gps navigaciju kad k800 nema gps![]()
Pa nemaju ni symbian mobiteli, ali mozes nabaviti GPS koji bluetoothom komunicira sa mobom i tako dobijes GPS na mobu, a da on u sebi nema GPS prijamnik.Izvorno postao M A R I N
postoji gpsj, mozes naci na getjaru, to je u javi al je veoma komplikovana, nista bez symbiana, jos kad bi se mogao stavit na se...
Zadnji uredio Ico86 : 21-09-2006 u 18:30
Bookmarks