glupo i ruzno, bilo koji logitech-ov mis je puno bolji i puno ljepsi od ovog. . .
glupo i ruzno, bilo koji logitech-ov mis je puno bolji i puno ljepsi od ovog. . .
jes vidio cjenu
138,268 Croatian Kuna zbog par kamenčića koji svjetlucaju, a dizajn miša ko stari Volvo!
:throw:
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
a cuj, cijena mozda i je na mjestu zbog tih dijamanata, al da ce to neko kupit, ne vjerujem. Jedimo mozda Billy za svoju kolekciju skupih miseva. . . .
Izgleda jako ali jako staromodno
There are no shortcuts in evolution.
ma miš je ružan izgleda koda ga je neko bacio s 3 kata šugavo ono šta sam napisao da je pravi pc miš je samo da vas privuče![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Iskreno... mogu reći da nijedna kompanija nije proizvela pravi gamerski miš... a ujedno i profesionalan...
da ja proizvodim miševe... da imam tvrtku... ja bi prvo gledao da zadivim kupce... dok većina ovih dizajnera žele zadovoljit šefove svoim super idejama...
Moj miš bi imao izgled kao MX revolution
Moj miš bi bio bežičan, ali bi napravio revolucionarnu stvarčicu te pružio korisniku mogućnost da ima i žičani miš... uz miša bi išao USB kabal duljine 1,5 metara te bi se taj miš automatski punio dok je spojen na USB.
Baterije bi na mišu bile 2x AA. podržavao bi način rada bez baterija...
namjerno bi odustao od stavljanja intergriranih lithium baterija, jer one bi kroz dvije godine izgubile prvotni kapacitet, dok se punjive aa mogu kupit...
sad malo bitnije stvari za gamere...
miš bi imao lasersku tehnologiju jer u doba kad i ako bi miš izašao, ovo nebi predstavljalo neki poseban financijski trošak...
miš bi bio načinjen od nehrđajućeg čelika, a unutarnji dijelovi miša bi bili postavljeni na pločici koja ima movement prigušivaće... tako da se unutrašnjost ne ošteti kada svom snagom udaramo šakom po mišu
na miš bi intergrirao rupice na gornjoj strani i postavio mali ventilatorčić koji bi se lagano okretao i ujedno hladio našu ruku. uvlačeći zrak sa strana...
u miš bi intergrirao elektromotor koji bi služio kao vibracioni motor i pružao realan osjeća dok igramo shooter igre... naravno, ta opcija bi se mogla isključiti...
miš bi koštao maximum 100€... da logitech ima takav miš, mogao bi i 150€ naplatit, no ipak ja da to napravim nebih u početku bio neka poznata marka...
ujedno dajem ime svom osmišljenom mišu te copyright...
Steel™ Mouse® - product of Krompirko™ ©2007-20xx
prva tri proizvoda:
Steel™ Mouse® Media Generation 1
Steel™ Mouse® Bussiness Generation 1
Steel™ Mouse® Gamer Generation 1
Reklama:
nr1.
Are you warrior?
Are you soldier?
Are you holding weapons or plastic toys?
Feel that steel weapon as real weapon...
Feel it real with mouse of steel...
nr2.
Things around me ar so cheep-a-like?
Maybe because there are made of plastic?
Change that... let your self feel diferent...
Dont feel cheep with mouse of steel...
LOL.. dobro sad krompriko malo si se ufurao![]()
A ja bi izbacio sve misheve iz proizvodnje jel su totalno nepotrebni i beskorisni, ja bi spoji komp na korisnikov zivcani sustav..![]()
Price: £12,400.00
Cijena je dobra.Baš onako pristaje-NOT
Uopće mi ne izgleda dobro.Ne paše mi
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
daj ti ovo patentiraj, nemoj se čudit ak za koji dan vidiš "svoj" proizvod na policama![]()
dobro ti kaze zerobravo, zastiti ti to, tko zna kakvih tu sve kineza ima :-)
Patent je dosta skup i nema smisla ako nema proizvodnju jel se totalno neisplati, a i nije to sam tako napisat na papiru ideje.. treba tu jos puno puno toga do gotovog patenta..![]()
ja sam se samo zajebavaovidim neki shvačaju ozbiljno
al opet, ko zna, oni s kajzerice su mi nekak sumnjivi....
![]()
Pa miš je fora... Ako si milijunaš koji voli kič.
A ovaj Krompirkov bi uzeo odmah,al da je od titana ili aluminija![]()
od titana će da bude generation 2
moguće i od karbona da bude...
LOL, ali onda treba cijeli koncept promjenit u Metal Mouse
ja ću za početak gledati ako ijednom budem radio mod, da si bar metalni miš napravim , da ga ne razbijem ko sve ostale...
trenutno sam na touchpadu i master sam sto se toga tice i nema potrebe za misem, osim kada nesta dizajniram... hehe.. al ono... za igre... metalni, kad popusis u codu da mozes udarat koliko os
WTF?!?!'A perfect gift for a 60th wedding anniversary![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Da, što će taj miš nekome što ima oko 80 godina
To krompirko, samo naprid![]()
bezveze.isto ko da baciš 120 tisuća kuna s mosta.meni je moj bolji i ljepši.
rađe kupiš auto nego miš ukrašen s pet dijamanata.
ma cista glupost, logitech je zvjer![]()
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
fuj........bezveze ono hej buraz hoćeš kupit yugića za 20000 novi je
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
super ideja, samo nisi spomenuo još jednu stvar koju dosta nas voli: dodatne tipke koje se mogu programirati za razne korisne funkcije (npr. copy/paste, back/fw...).
stavi to pa se pridružujem listi budućih kupaca!
što se tiče miša iz 1. posta: osim što je skup, ružan i nepraktičan, još ima garanciju na samo 3 godine! mislim za tu cijenu...![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Bookmarks