Kod mene se nikad takvo sto nije dogodilo na 7610, a ni na 6630. Koje programe imas ukljucene tijekom razgovora? Mozda je i do mreze koju koristis.Izvorno postao Mobyy
Još od modela (mog prvog) 6600, pa preko 6630 i konačno 6680, događa mi se da tijekom razgovora s vremena na vrijeme čujem jak pisak u zvučniku moba. Pisak je najbolje usporediti sa zviždaljkom nogometnoga suca. Traje jako kratko, možda pola sekunde, ali je jako prodoran i mišljenja sam da kad bi se stalno ponavljao da bi mogao oštetiti bubnjić.
Imate li vi tih iskustava i, na kraju-što je uopće to?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Kod mene se nikad takvo sto nije dogodilo na 7610, a ni na 6630. Koje programe imas ukljucene tijekom razgovora? Mozda je i do mreze koju koristis.Izvorno postao Mobyy
Meni se na N6680 to ne događa. Da li ti se to događalo sa istom SIM karticom? Ako da, da li si ju probao koristiti sa dummy mobitelima?
Imam Dictaphone i Mp3 player.
Prvotno sam mislio da je do 6600, ali isto se nastavilo i s ova dva.
Inače, koristim VIPme.
Ne znam...
Jesam, koristio sam je na dummyjima i nikad takvih pištanja nije bilo. Kartica je iz predposljednjeg "izdanja" VIPme SIM kartica, znači prije nego su promijenili brand, ali isto je bilo i s onom starom karticom.
U Mobisu!
Meni se to ne događa, niti mi se do događalo dok sam imao 6600...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Vidim prema postovima da se to samo tebi dogadja, probaj napraviti razgovor bez tih programa u pozadini telefona. Takodjer probaj staviti drugu sim karticu u gore navedene mobitele.Izvorno postao Mobyy
da nije negdje uključen onaj beep za minutu?
Ja sam na nekom programu to imo i isto me živciralo
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Taj beep imaju programi za snimanje razgovora, ali ne bih rekao da je tako neugodan
bas cudno....to mi se nikad nije dogadalo niakda.
također,i prvi put čujem za takvo što.
niti na mojoj 6600 nikada se slično nije dogodilo
prvi put čujem za ovakav slučajIzvorno postao Mobyy
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
...također nemam problema s 6600, nit sam imao s 3660...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ja sam imao 6600 7610 i nis mi se nije dogadjalo,sve je ok s njima,a makar sada sa n70.
No jedno pitanje offtopic alii....jeli ikoga zajebava tipkovnica na 7610 mislim sada je ona kod mog starog pa neznam kaj da radim...
U kući imam četiri Symbian moba i ni na jednom se to ne događa.
Ubijate me u pojam!![]()
Po ovome izgleda da samo ja imam taj problem...
U Mobisu!
jel ti upaljen kakav minute reminder?
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Ne, niš nije upaljeno. BTW, nikad nisam stavljao te programe oko poziva, niti onaj za snimanje ni išta slično.
Možda je stvar što se zvuk ne javlja na svakom pozivu, a i kad se javi to je u cca 25-oj ili tridesetoj minuti razgovora...
A, tko će ga znati... Možda me prisluškuju!
U Mobisu!
Meni su se do sad javljale 2 vrste bip-a. Na početku razgovora bip i obavijest da je aktivirano preusmjeravanje (VIP - tko me zvao), ili ukoliko me netko zove dok razgovaram (poziv na čekanju). Mislim da bi to moglo biti to. Probaj nazvati neki od besplatnih brojeva, pa rijekom poziva se nazvati s drugog telefona, pa ćeš zanti je li to to.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Fakat čudno.... I to samo tebi ? Kaj svi ti mobovi imaju zajedničko da bi to radili ? Osim vlasnika ???
Zezam se naravno !!
lolIzvorno postao Den-77
Da! I ja se ono ko hvalim... A štaš!
U Mobisu!
nisi jedini!Izvorno postao Mobyy
meni se isto javlja neki cudan zvuk prilikom razgovora sa "kolegicom"![]()
ugl bio je prije na SE z600 i sad je na n6630 pa sam dosao do zakljucka da je to do kolegicinog moba (ona mala plava njoka sto svijeli u mraku, mislim da je 3100) pa se nisam previse s tim zamarao...
eto, sam da znas da nisi jedini...
pozdrav!
mozda imas problema sa usima?:::![]()
Pripati kako se to razgovaraš sa "starijim" forumašima da nebi bilo ban-a...Izvorno postao gotham_child
PS: nemoj spamat i tako skupljati postove... kažem ti to priajteljski...
BTW: kad sam već ovdije... Mobyy, jesi uspio riješiti taj problem sa piskom ili ti još uvijek pišti? Ako jesi, kako? (možda još nekome zatreba)...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Meni na 7610 nije ništa pištalo... a ni na N73 zasad ništa...
U firmwareu je stvar sigurno...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Bookmarks