dal si ubacio mma_ucp ili tako nesto u nutra??
mislim, onaj sto si dobio u zipan sa skinom??
Uspio sam sad na v3 i prije na e550, ubacim skin, restartam mob i stane na hellomoto screenu, jedino vadenje baterije ga gasi, komp vise ne prepoznaje...
I prosli put i sad sam puknuo monsterpack gore i sve 5 ali jel ima neko manje drasticno rjesenje od flashanja za ubuduce...?
dal si ubacio mma_ucp ili tako nesto u nutra??
mislim, onaj sto si dobio u zipan sa skinom??
jesam, za e550 se vise ne sjecam ali danas sam ubacio mma ucp i dcp, ski i sve dat fileove tam di treba...
nisi trebao..
zao mi je, nema drugog lijeka osim flashanja..
ubaci ga u flash mode, i udri
Onda dva MMA filea - jedan je "produkcijski", drugi je backup-kopija. Trebalo bi ostavit kopiju, a moddat samo ovaj u upotrebi, tako da se to ne shhebe. Ali opet, mislim da zbog nečeg malo zeznutog u mma fileovima ne bude baš skroz rasturen mob. Meni se znalo desit, pa nisam imao niti jednu ikonu u meniju ili tak nekaj, pa sam vratio mma i mir.
Također skin: ako staviš skin od totalno nekompatibilnog moba, neće biti ništa nego taj skin neće radit a mob će se stavit automatski na defaultni skin (skin "Moto"). Al' ak diraš skin Moto, e onda hoće bit ovakvih sr*nja, a onda jedino BL mode i flashanje...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
I meni je V3 nakon stavljanja nekompatibilnog skina, kojim sam promijenio mma fajl zablokirao mob na Moto ekranu. Bojim se da je flashanje tu jedini lijek![]()
Nista, znaci pripazit da stavljam samo provjerene skinove... Neda mi se bas svako malo flashat mob. Ovo s zmrdanim ikonicama i slicno znam, bilo je i toga ali to se lako rjesi. Nisam dirao moto skin, jednostavno sam dodao novi skin i mma fajlove, restartao mob i sr. je tu. Nista, kavica i flashSad bar imam video, 7.5mb free i ostalo.
EDIT: kad smo vec kod skinova, di je nestao v3razr by pix s Bluedevilove stranice? On mi je ostao u sjecanju kao provjeren i jedan od meni najljepsih.
Nije problem u skinovima samo pazi koji mma ubacujes posto je za svaku verziju FW-a drugaciji.To sam i napisao u thread-u sa skinovima ali redko ko se podrudi to da procita.Izvorno postao BM0021
Thanx, budem to proucioNemogu se pomirit da koristim samo moto skin
![]()
Bookmarks