Kako mislis ne moze naci mrezu? Kaze "No network" ili stoji na "Searching"?
Nije da znam rijesiti tvoj problem, samo da pojasnim situaciju.![]()
Dakle pomoć oko K750i...
Ukoliko isključim mobitel, nakon uključivanja, on više ne može naći mrežu...
Molim pomoć, ima vip vodafone softver, napravio sam firmware update na noviji i ništa, stavim najnoviju vip sim karticu, ista stvar...
Jedino mi je rješenje za sad GLAVNI RESET mobitela, a to mi se ne sviđa, gubim sve konbtakte i postavke... zna možda netko rješenje za ovo?
Kako mislis ne moze naci mrezu? Kaze "No network" ili stoji na "Searching"?
Nije da znam rijesiti tvoj problem, samo da pojasnim situaciju.![]()
da, napise Searching-Trazenje i nakon nekog vremena, No signal-Nema signala.Izvorno postao ravilov
A gel... napravi backup kontakata, a postavek esi zapiši negdje na neki papir i napravi Master reset... Jer bi reko da je to neka greška koju ćeš možda riješiti master-resetom... To bi ti trebalo pomoć... fakat se ne mogu sjetiti ni jednog drugog načina...
U stvari, odi u podešenja pa onda tamo negdje ima Izbor mreže, i onda stavi na ručno, i onda izabereš VIP... možda jedino tako da nađeš mrežu...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Hm, cudno.
Moguce da je do softvera (cuo sam i za cudnije simptome koji su bili uzrokovani softverom), a mozda i nije.
Jel ti mob pod garancijom? Ako je, odnesi u servis i boli te briga, nek se oni zabavljaju s tim.
Ako nije, prvo probaj SEUS-om staviti noviji firmware.
Izvorno postao Ico86
Sve je to isprobano, par puta sa master resetom... al necu uvijek kad ga ugasim, tj. kad mi se slučajno isprazni, raditi master reset... pa poludjet cu...
Izvorno postao ravilov
Imam najnoviji firmware-a R1DB001...
Al odnesi na SERVIS, od kud mi drugi mobitel, uostalom zasto? pa je novi, star je dva tjedna... ako me kuzis?!
U EMSC-u ti obicno daju zamjenski mobitel (neka krama, ali ajde, da se koristiti).Izvorno postao zinke
Zasto? Pa imas problema s njim! Duzni su ti ga popraviti! Tome i sluzi garancija.
To sto je mobitel nov nista ne znaci, cak su ponekad novi mobiteli podlozniji kvarovima od starijih, "razradjenih".![]()
A odeš u servis i kažeš di je problem, i da ti to ODMA riješe, jer ti mobitel hitno treba i nemaš drugi...Izvorno postao zinke
Zato da nebi morao stalno ručno tražit mrežu i praviti stalno master reset...uostalom zasto?
Bez obzira da je star dva dana... odneseš ga u servis i riješe ti problem... možda je problem u tome ako je brandirana na VIP da im softver "kenja" nešto... pa ti možda stave nebrandirani soft gore... Pa čak i da ti stave stariji soft (zanči onaj prije tog R1DB001), ali glavno da radi...star je dva tjedna... ako me kuzis?!
Idem u vip centar, nek oni rjese, nadam se da budu)
Pa vjerojatno budu riješili... uostalom, ako ne riješe, onda novi mob...
Javi kako je bilo i što su ti rekli...![]()
Hm, AFAIK u VIPu ti hoce uzeti telefon nazad samo unutar 48 sati od kupovine, iza toga moras kontaktirati sluzbeni servis.Izvorno postao zinke
Ako si u Zg ili blizu, sluzbeni servis ti je EMSC (Planinska 2).
IMHO, cak da ti i hoce uzet u VIP-u, to ti samo produzuje proceduru, radije odi odmah u sluzbeni servis.
Meni se cini da je tu otisao citac sim kartice.Znaci hardverski problem
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Bookmarks