kako naslov kaze,,,,ako imate kakve ideje ....pisite
kako naslov kaze,,,,ako imate kakve ideje ....pisite
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
Mislim da će ti ovaj thread pomoći
Probao sam, par puta, zaaakoon![]()
![]()
imam ja jedan... ali je za crnjak kavu
ovako:
staviš vodu da prokuha u lončić. kada zakuha unutra ubaciš jednu štangicu vanilije i malo klinčeka. pustiš da se to malo safta i onda s tom vodom, iz koje najprije izvadiš vaniliju i klinčeke, zakuhaš crnu kavu.... što dulje ti se vanilija i klinčeki saftaju to ti kava ima jaču aromu. vrlo egzotično i jako fino
ps: naravno u takvu crnu kavu ne stavljaš mlijeko![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Ja imam aparat za kavu i lavazza rossa je uvijek u upotrebi, imas za kupit one svakakve arome u malim bocicama, kapnes par kapi cega hoces i to je to...
![]()
![]()
![]()
Meni je aparat u upotrebi 24 sata dnevnoLavazza rossa ili Lavazza Crema e gusto.
![]()
2 fly: zašto pobogu klinčić? meni je prejak i u vinu, a kamoli u kavi![]()
Recept? Turska - zakuhaš vodu, dodaš 2 žlice kave, smanjiš vatru kuhaš još minutu uz miješanje, postiš da dođe do ruba i to je to. Što duže kuha, to je jača.
I da - bez mlijeka i bez šećera![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
ideje za kavu...
ja samo cappuccino pijem, svaki dan. i svaki put je tako fin i originalan da ne razmisljam da pijem nesto drugo
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
u dobru kavicu staviti malo pelinkovca...ubitacno.......lol
After all...
Ne neznam skuvat kavu
Jedino express![]()
Probat cu ovo s vanilijom i klincekima, zvuci zanimljivo... Sam to cu rec dragoj da skufa jer ja nemam pojma kak se radi ta turska kafa...
Da, crema e gusto je isto dobra, i nju nekad znam uzet jedino mi je ona oro zlatna malo prejaka...
Stvarno zanimljivo zvući ovo sa klincekom i vanilijom,to ću i ja isprobati.Evo ja pijem onu filtrenu kavu iz aparata,niti ja ne znam kuhati tu tursku kavu,jedamput sam isprobal,pa je bilo više kave na šparetu nego u loncu,![]()
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
Slijedi moj recept i nećeš pogriješiti![]()
ja nisam čovjek od kave...ali svaki dan nescaffe čokolada..i jednom tjedno vanilija...
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
ima li tko da pije abnormalne kolicine kave svaki dan???
mozda ja....jedino kaj je sa mlijekom i puno sechera...
hehehe.....necu ja dugo... :-))))))
Pijem 5-6 kava dnevno, na poslu, doma još 2-3 šalice crne. Eventualno ako odem van na kavu nakon posla, maznem još koju
Naravno, turska bez šećera i mlijeka, a na poslu/bircu pijem s toplim mlijekom, bez šećera. I često me želudac zna bolit![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Ja nemam mjere što se kave tiče. Iz auta sam sad izbacio 2 prazne čašice kaveZaVan, a na poslu i u prostorima me više niti ne pitaju što ću; već znaju.
"Duža (ili dupla) kava u velikoj šalici bez šećera" *mljac*
Nebum ni ja dugo. BoooM.
uvijek i samo turska jaka i bez mlijeka
kakve su to kave s klinčekima i dr. majke ti mile. espresso, turkiš, ajd još i ness, al ovo kaj sam tu vidio![]()
![]()
![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Bookmarks