Zasto mi ne pokazuje link "PONUDI VIŠE"??
Danas u 14 sati je počela aukcija za mobilni telefon Panasonic GD55 koji je u zadnjem broju mobila bio na CRASH TESTU!
Dijagnoza na kraju crash testa: mobilni je telefon preživio sve testove, ima desetak ozljeda na kućištu, zaslon je gotovo neoštećen. Sve su komunikacijske mogućnosti u redu.
Novac prikupljen od aukcije biti će doniran u humanitarne svrhe.
navali narode![]()
![]()
![]()
Zasto mi ne pokazuje link "PONUDI VIŠE"??
ni meni, a koja je pocetna cijena?
Ni meni nije do jutros.
Sada je sve OK
Forumaš godine :)
Humanitarne hm da...
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Viki, zar sumnjas?
Forumaš godine :)
pa mislim da je kupnja pive humanitarna svrha!
opet se ne vidi link PONUDI VIŠE
Evo već je 600 kn dostigao! Tako treba!
Jel tko od vas sudjelovao?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ja nisam
evo bas sad gledam i 620 kn!
Prije 2 dana sjećam se bilo je 370kn
Nisam sudjelovao jer me taj model baš i ne zanima, a i neznam koliko su velike ogrebotine na njemu.
sve se vidi u Mobilu![]()
dobar grah daleko se čuje
Mislim da ovo nije dučkas da kupuješ kaj ti se sviđa, već plaćaš njegovu medijsku vrijednost i lovu daješ u humanitarne svrhe, a pri tom nije važan model,boja i stanje moba.Poslao: dj_velja
evo bas sad gledam i 620 kn!
Prije 2 dana sjećam se bilo je 370kn
Nisam sudjelovao jer me taj model baš i ne zanima, a i neznam koliko su velike ogrebotine na njemu.
...pa neću baš dat 600 kn za nešto što mi se ne sviđa. pa ne serem pare.
meni je fakat žao, ali stvarno nisam baš pri lovi... Da jesam, rado bi sudjelovao, mislim da su ovakve stvari baš ok.
maraschino - PTICICA
Bookmarks