Čisto sumnjam... Ja sam na tele2 od početka, među prvim sam korisnicima, valjda bi nama prvima poslali da je takva neka posebnost u tijeku...
Dali ste dobili poruku da Tele2 za svoj rođendan 17.10. daje popust na sve razgovore 50%.
Danas oko 15 do 2 dobio sam odprilike poruku ovakvog gore navedenog sadržaja pa neznam dali me netko zaje.... ili je ovo istina.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Čisto sumnjam... Ja sam na tele2 od početka, među prvim sam korisnicima, valjda bi nama prvima poslali da je takva neka posebnost u tijeku...
evo pogledaj na stranici spominje se samo party, nikakvih 50% niže cijene
http://www.tele2.hr/rates/promotion/mukteparty/
Ja sam isto tako od samog početka korisnik a kao pošiljatelj poruke glasi "Služba za korisnike".
Tko laže, taj i krade,
najsigurniji način da provjeriš ti je do odeš do njih i pokažeš poruku...
Ne padami napamet. Najbliži Tele2 centar mi je u Rijeci.
Tko laže, taj i krade,
Pa, ako ti je došla poruka sa broja 444, kao i meni, onda naravno da nije zajebancija... Samo kaj mi taj popust ništa ne predstavlja...
Ako sam dobro shvatio i ti si dobio takvu poruku.Izvorno postao frish-KI
Ma popust je od jednog dana ali je bar nešto iako nemože značajnije utjecati na ukupne troškove.
Tko laže, taj i krade,
i ja sam dobila tu poruku.
došla je s broja 444 tako da nema zabune, a to što je netko još nije dobio ne znači ništa jer ne mogu u isti tren poslati poruku svim korisnicima!
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
ja takodje dobio poruku u 14.13h!! a probas 17 zvat i vidis jel je razgovor u pola cijene!!
ne kužim čemu tolika sumnjičavost?
nije kao da su ponudili besplatne pozive prema svim mrežama taj dan! e to ne bih mogla tek tako povjerovati...![]()
.
Kak to misliš na sve razgovore? Ja sam isto dobio poruku i pise da se popust odnosi samo na pozive unutar tele2 mreže.Izvorno postao Denis
![]()
Imaš pravo. Poruku sam pročitao nabrzinu pa nisam to ni skužio. Sory na krivoj informaciji.Izvorno postao ojpi
Tko laže, taj i krade,
a koliko ce trajati taj popust?
samo na dan njihova rođendana (17.10.). dakle jedan dan...Izvorno postao zmija
![]()
.
Ček, znači pozivi će biti cca 70 lipa po minuti? (ja imam BlaBla tarifu 39).
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
ne jer popust vrijedi samo za pozive unutar mreže (umjesto 39 će bit cca 20 lp), a prema drugim mrežama ostaje isto...Izvorno postao Mobyy
.
Joj, tako je! Vidi se koliko koristim Tele2, lol!Izvorno postao nijala
![]()
U Mobisu!
Nije baš neki rođendanski poklon, ali bolje išta nego ništa...
to je ona teorija: bitna je namjera!![]()
.
...A u imeniku nemam ni jedan telčev brojKao da su se nekako smirili sa akcijama, nisu više tako bombastične. Al netko će se valjda naći i u ovoj akciji..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
That's the spirit!Izvorno postao XLR8R
Kao ja, kad je počela unlimited akcija, hop zgrabi prvi broj, i do sada razgovarao nekih 20-ak minuta. Kad su mi svi na Vipu većinom.
Dobro, u svakom slučaju pohvalno za Telca jer pokazuje sklonost spuštanju cijena dok jedan naš operater i dalje drži monstrumske cifre.
U Mobisu!
Vi koji ste dobili poruke jeste li na pretplati ili na prepaidu?
SonyEricsson:T10> T28> T230> F500i> J300i> Z520i> K750i> W850i>K550i>W710i>K800i
ja nisam dobio nista!!
Ja sam neregistrirani prepeid.Izvorno postao YarisBlue
Tko laže, taj i krade,
Bookmarks