Bok ! ovo mi je prvi put da se bavim motorolama, i dosta me zanimala mpx220. Ali je ne mogu nigdje na netu pronaci. Pa bi pitao gdje ima najpovoljnije za kupit mpx220 u zagrebu. Hvala
Bok ! ovo mi je prvi put da se bavim motorolama, i dosta me zanimala mpx220. Ali je ne mogu nigdje na netu pronaci. Pa bi pitao gdje ima najpovoljnije za kupit mpx220 u zagrebu. Hvala
May the Force be with you.
jesi probo trazit po oglasnicima??Izvorno postao Frog
Pregledavao sam oglasnike, ali nisam našao konretne cjene. Ali ja bi ipka htio kupiti baš u dučanu, za nju imam 1500 kn. A kollko sam čuo da u metro-u ima za 150€, a kada sam htio vidjeti na stranici od ram3, nije radila. Sada me zanim samo gdje mogu kupiti novu mpx220, osim u ram3-u.
Pa onda ti je najbolje kupiti u RAM-u. Ipak je on generalni zastupnik motorolu u Hrvatskoj. Tamo bi trebala biti najjeftinija ili u HG Spotu.
okay, ali jel itko zna konkretnu cjenu tog moba u ram3-u, ili hgšrot-u ?, jer nisam vidio na stranici od hspota, a stranica od rama3 je u izradi.
Ja sam bio u Ram3 prije 10-tak dana i ako me pamćenje dobro služi mislim da je bila oko 1.490-1.500 kn.
Bookmarks