neznam šta da napravim,,,kad god spustim mobitel na stol sa cca 2 cm visine,on se ugasi i upali(resetira) i tak stalno kad god mi je u đepu kad hodam i izvadim ga vidim da se resetirao???? u čemu je problem????
neznam šta da napravim,,,kad god spustim mobitel na stol sa cca 2 cm visine,on se ugasi i upali(resetira) i tak stalno kad god mi je u đepu kad hodam i izvadim ga vidim da se resetirao???? u čemu je problem????
možda neki kontakti... neznam... meni se to dogodi na L7 kad padne na pod. Je li ti pao mob s malo veće visine možda?
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
na pod mi nikad nije pao...et sto ga spustim sa najviše 5cm na stol....a mjenjo sam softver tak da ga necu nosit na garanciju dok ne saznam sta bi moglo bit,,,il dok ne nabavim flash backup za t-mobile
aha... probaj promijenit opet softver,ako si ti mjenjao...
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
jesi ga kupio na pretplatu sa dvije godine garancije u tmobileu ??
ja imam 2 komada frend isto 2 i potpuno isti problem se dogadja na sva 4...
nije to do nikakvog softvera, nego L6 nevalja, znam kako je to.. Meni je od početka tako. Malo bubne negdi, ne jako i resetira se. I mislim da nema rješenja..
ma da uzeo ga u t-mobileu,2-godine garancije.......nekad mi se desi napišem cjelu poruku i stisnem poslati i on se resetira.......znači ništ drugo neg novi mob????!!!!!!!
i da čito sam da to ima veze neki FLAT kabli koji pukne pri udarcu i stalno gubi kontakt
imao istih problema i naravno da ima rješenja...
promjena firmware-a, i stvar radi...
skinite ovaj monster i mislim da neće biti problema
R3511_G_0A.52.26R_PDS00D_LP0004_DRM0201_JPJAVA_G_0 A_L6_06_00_14R_SE5426AXXF10AC_1FF
ako budete prčkali po njemu i brisali melodije i ostale gluposti, problem će se javiti! brišite samo slike i video, ostalo ne dirajte!
Ako se problem nastavi događati, bit će potrebna promjena bootloader-a, a za to vam treba testpoint.
nadam se da sam pomogao.
Poštovanje
Bookmarks