Ja ga mogu napraviti,ali tek sljedeći tjedan,******.Izvorno postao a.k.
Eto sam naslov kaže... Treba mi originalni L6 backup što prije, jer trebam ga dati na garanciju... Razlog mi se neda objašnjavati, ali uglavnom se svako malo sam resetira, nekad niti ne želi zvoniti nego drugima kaže da je ugašen (ona sekretarica)...
Ja ga mogu napraviti,ali tek sljedeći tjedan,******.Izvorno postao a.k.
Izvorno postao Ghost Face
Ma dobro je i to. Ako netko se ne ponudi prije...
daj mi reci koji MP vrtiš gore? imao i ja problema jednom (gotovo isti) i rješio sam je uspješno!Izvorno postao a.k.
Ma nije ovo software-ska greška... Probao sam vratiti stari backup, pa ne ide, a sada imam ovaj novi MP: R3511_G_0A.52.26R_BIzvorno postao GoGs
Nego je ovaj mobitel upao prijatelju u lokvu![]()
ako je pao u lokvu nema garancijeIzvorno postao a.k.
![]()
stoga netreba ti t-mobile software
Izvorno postao deYo
Nema znakova... Nije pocrvenilo ono i nije skroz se smoćio, ali dovoljno da ne valja...
prijateljski savjet: rastavi ga i dobro ispuši. također vidi jel je gdje vidljiva korozija.Izvorno postao a.k.
Zatim mu za svaki slučaj pukni R3511_G_0A.52.26R_PDS00D_LP0004_DRM0201_JPJAVA_G_0 A_L6_06_00_14R_SE5426AXXF10AC_1FF.sbf
ja sam sa tim monsterom u .sbf formatu preko RSD-a rješio svoju i radi bez problema.
Stalno se je resetirao, blokirao je i također je bilo problema sa pozivima.
Probaj, nemaš šta izgubit.
Izvorno postao GoGs
A probat ću, i već sam dogovorio s frendom da mi da onaj torx6, reka je da vjerojatno ima... Prvo ću probati rastaviti ga pa to sve malo proći... A onda ću ga flashati.
A do tada ako ima netko backup neka pošalje.
u svakom mobitelu postoje naljepnice koje pri dodiru s vlagom ili vodom promijene boju tako da ako je imalo bilo vlage oni će primjetiti jer to prvo gledaju...naravno da ti odbiju garanciju..Izvorno postao GoGs
Izvorno postao deYo
Nema u svakom nego samo u novijim motorolama, a moja ima i kao što sam gore reka, nije prominila bolju, tako da ne odbijaju garanciju tako lako...
jesi pogledao pod mikroskopom?Izvorno postao a.k.
Izvorno postao deYo
Kojim mikroskopom, ta toćka je malo veća, vidi se samo i nije se tamo smoćila, nego samo malo u blizini kamere, pa kamera nije radila, pa nekad proradi, baterija skoro cila i stražnji poklopac...
Čuj, deyo. je možda u pravu. Naime iste naljepnice kao ta za baterije se nalaze i unutar mobitela. A i ak je kamera riknula od vlage, mogučno se vidi korozija oko bareije. Dapače mogučno ti ona i zeza (loš kontakt). Prvo ti vidi kakvo stanje unutra jer ak je u nutra korozija: uzalud vam trud svirači s garancijom.
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
jesi ti pogledao ploču od mobitela s pravim mikroskopom?? ako nisi ne pričaj gluposti...a ako je tako mala točka onda to nema veze s tim kvaromIzvorno postao a.k.
ja i dalje mislim da bi možda pomogao MP. ako ne pomogne, onda je definitivno hardverski problem i neka ga nosi kod servisera. Sumnjam da će garancija pomoći ako je bio u vodi jer postoje indikatori na kojima se vidi i najmanji trag vlage. No možda neće biti takve cicije u ovlaštenom servisu pa možda i proguraš pod garanciju. Samo se napravi malo blesav da ništ neznaš i garancija bi mogla proći...Izvorno postao deYo
Izvorno postao GoGs
Pa to bi ja i radio... Prvo ću danas malo ga proćistiti, kad dobijem torx, ako dobijem...
Kako napreduje backup?
Kome je ovo pitanje upučeno? Ja sam ti rekao da ču ti ovaj tjedan sendat,samo da kolega dođe iz vojskeIzvorno postao a.k.
![]()
Bookmarks