ovako osvojio sam neku aukciju i sad trebam platiti osvojeno![]()
kako da platim (kartice ne dolaze u obzir) imam broj racuna njegovog i sve podatke , gdje trebam otici to uplatiti
koliko se ceka za posiljku iz svabije
ovako osvojio sam neku aukciju i sad trebam platiti osvojeno![]()
kako da platim (kartice ne dolaze u obzir) imam broj racuna njegovog i sve podatke , gdje trebam otici to uplatiti
koliko se ceka za posiljku iz svabije
To mi smrdi na prijevaru.
Pokaži nam što si dobio da te možemo savjetovati ukoliko je naka vrsta prijevare
http://img208.imageshack.us/img208/2158/subleruz9.jpg
evo slika
pa pogledaj
ja cu to platiti jer to nisu neke pare samo da vidim jel to fercera
pitanje je samo gdje platiti
takve stvari možeš platit western unionom u pošti.Izvorno postao Bero
Može i sa Western Unionom, ali treba voditi računa o tome da najmanja naknada koju pošti mora platiti iznosi cca 100kn.
Toliko dođe i šubler, pa onda znači 200-tinjak kuna za šubler ako ti je i dalje OK onda pravac pošta
hvala na odgovorima
u ponedjeljak idem u postu
Ja sam ti isto prek ebaya kupil subwoofer,za nekih 40 eura.Frajer mi je isto poslal svoje podatke,a ja njemu lovu na račun,i to prek zagrebačke banke gdje me prijenos love koštal 200knIzvorno postao Bero
tak da me to došlo više nego sub.Katastrofa.
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
kolko ti je trebalo da ti dode na kucnu adresu? od kud je bio frajer?Izvorno postao gaginjo
Ne sjećam se od kud je frajer bil,al negdje iz Švabije.Kada mu je sjela lova,onda sam mu rekel da pošalje kod moje rodbine u njemačku,jel bi me još poštarina došla pitaj Boga kolko.Izvorno postao M-power
Cijene banaka su zato katastrofa jer nismo u uniji.
Ja sam si otvorio konto u Austriji pa imam Online banking. Moram reci da me 2€ kosta sta posaljem sasvim sica.
Btw. samo sta je eBay ponekad crna rupa lazova i lopova zato oprez.
Slao sam sa RBA lovu i dodje me 80kn, Zagrebacka banka je najveci lopov koji postoji....
Možda ak uđemo u EU,bit će lakše i bolje,al iskreno rečeno Ebay ima dobrih stvari i jeftinih,al naravno oprez,oprez.Evo moj buraz je kupio prek Ebaya,Technics komponentu za neku jeftinaru(20 eura) prije 5 godina i još dan danas šljaka.Izvorno postao exotica
meni se isplati to kupiti jer bi me sve zajedno izaslo nekih 200-injak kuna
a taj subler dode 100 eura
vidit cemo ja se nadam najboljem![]()
Izvorno postao Bero
Takav šubler ili ti pomično mjerilo prodaje Nekerman za cca 130kn +20kn poštarina
evo ga u alatu
ovo samo info radi
plišani
?-------------?
ja nemogu da shvatim zasto se ljudi toliko boje koristit kartice online, ja sam obavio preko 20 transakcija na ebayu, nesto visa nesto bankovni racun i nikada nisam imao problema... i kada se dogodi jednostavno odes u banku kazes da ti je netko saznao broj vise i objasnis sta ti nisi potrosio, visa je unistena ti dobijes novu i ne platis za nista sto nisi kupio!Izvorno postao Bero
Bookmarks