...PICTOR očito i je nasljednik e1000, jer mu se vidi po obliku... pošto spec. nema, ne znam što da kažem, bit će dobar fon ak bude pristupačne cijene...
Evo, malo kopam po netu i naiđem na dvije nove...
PICTOR
imam samo sliku, no predviđam kameru preko 2mpx, povećana memorija i znam da je 3G uređaj. Dizajn je fantastičan! Meni kao nadopuna legendarne E1000
RIZR
Evo i side view da se vidi koliko je tanak. na sljedećem linku možete vidjeti i specifikacije.
http://www.gsmarena.com/motorola_rizr-1647.php
Uživajte![]()
...PICTOR očito i je nasljednik e1000, jer mu se vidi po obliku... pošto spec. nema, ne znam što da kažem, bit će dobar fon ak bude pristupačne cijene...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ta PICTOR mi odlično izgleda.
Jeli joj to možda IC sa strane?
Photoshop...![]()
Lineage 2 user
Kaj photoshop?Izvorno postao Celikkk
Svidja mi se Pictor, definitivno nasljednik E1000![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Ma PICTOR bi mogao biti PS, iako sumnjam... RIZR je official, imaš ga i na gsmareni, ali ovaj PICTOR... We'll see...
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Izvorno postao Smrt
Potpisujem
Ovo mora biti dobro![]()
ajd ne pričajte gluposti. kakav photoshop i kako to da svi mislite da ga neće biti?? lol, šta mislite da ja nešto muljam ovdje??Izvorno postao DJ DeVelox
Taj PICTOR bi trebao biti nasljednik E1120 motorole koji je bio canceled zbog nekih problrma u hardveru. čini se da je kvar uklonjen i malo su poradili na dizajnu. pogledajte http://www.gsmarena.com/motorola_e1120-1056.php specifikacije bi trebale biti iste.
meni je Rizr ok, samo kaj nisu mogli nekak napravit da ne ostane onaj ljubičasti dio izbočen (kao na V3 kad je otklopljen),to mi se nika ne sviđa, i to što nema 3G, drugi mi nije nešto ovak vizualno, previše mi vuče izgledom na glupog simensa sa ultra glupim baterijama(starije verzije, za nove nemam pojma dal su se popravili.)
pozdrav
meni se rizr jako sviđa, ači brijem da ce cijena biti paprena, naravno ako dođe kod nas u prodaju, pictor mi se nimalo ne sviđa
Rado bi mjenjao moju V3 za taj "Pictor",(uz nadoplatu ako je moguće,ali oni -meni naravno)![]()
![]()
![]()
pozdrav
--------------------------------------------------
iPhone 3GS 16GB( pokojnik, za kojim ću uvijek plakati )
past ce cijena nakon par mjeseciIzvorno postao zicozg
![]()
evo jedan sličan pictoru LiNk
...->3310->7110i->S35->M45->S45->M55->F500i->K700i->E1000->KRZR K1->ipaq 514->i600->G600->Nokia 5000->N97mini->MotoMilestone->i4+BB9700->O2x->Gnex->Xperia Z->LG G3 32 GB->Xperia Z3->6p+Moto360
Čitaj prijašnje postove i vidjet ćeš ta se E1120 već spominje:Izvorno postao lujo_zgb
Izvorno postao GoGs
Sorry, ne vidjeh...
Odmah sam se je sjetio pa da puknem
...->3310->7110i->S35->M45->S45->M55->F500i->K700i->E1000->KRZR K1->ipaq 514->i600->G600->Nokia 5000->N97mini->MotoMilestone->i4+BB9700->O2x->Gnex->Xperia Z->LG G3 32 GB->Xperia Z3->6p+Moto360
heh, vidi moj 8. post u ovoj temiIzvorno postao lujo_zgb
![]()
Bookmarks