nemožeš složiti da ti rade obje slušalice, jer je izlaza mono... Dok 6630 i noviji imaju stereo izlaz, i normalno rade obje slušalice i "lijepo" se čuje...
nažalost ništa...![]()
Zanima me koje slušalice idu u doticni mob? Probao sam od 6610I i 6630, 6820 i kad ih spojim piše oprema nepodržana, zast? Nekad kad se namjesti svira na jednu slusalica (jer je mono), ali i na zvucniku se cuje glazba također, to mi nije jasno? Zna li tko kak to sloziti i jel ima za kupiti sluske al da se cuje zvuk na obadvije ( ko 2 mono ulaza ili zak nekak)
nemožeš složiti da ti rade obje slušalice, jer je izlaza mono... Dok 6630 i noviji imaju stereo izlaz, i normalno rade obje slušalice i "lijepo" se čuje...
nažalost ništa...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Znam, al navodno da je nokia 6600 imala mono sluske, al se dalo nest prepraviti da rade obje. Al da nije stereo neg obadvije mono
6600 nije imala "pop-port" za slušalice kao 6630/6680... , nego se ta slušalica uštekala pored punjača u malu "rupu"...
A vidiš ako se nevaram 7610 ima pop port ali nema stereo izlaz...![]()
Stvarno neznam kako to da skombiniraš... ili da uzmeš u mobisu slušalice za 7610 (ako ih imaju)....
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Onda odustajrm od toga
Bookmarks