Hm, Java ili Java script aplikacije?
Na VIDI CD-u broj 64/65 bio je program Java script editor. Kako sam CD davno posudil i nikako da ga dobijem natrag, zamolio bi, ako netko ima taj program ili neki drugi u kojem je moguće editirati Java aplikacije da mi ga pošalje emailom.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Hm, Java ili Java script aplikacije?
Stvarno sam "civil" za Javu i Javu Script ali mislim da sam na nešto o tome naletio na www.bujrum.net![]()
@Vanja nisam ni sam siguran, znam da sa tim programom mogu editirati URL u .jad datoteci, a to mi jedino treba.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
moj prijedlog je da si skineš ultraedit32 i pravac astalavista (il se javi na private). jako zahvalan editor s podrškom za razne skriptne jezike, hex view i tako to... bit ćeš zadovoljan
Vidjet ću, upravo sam otkril da mogu u Notepad-u otvorit i editirat .jad datoteku. Detalje objasnim na privat.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
bio sam i ja sretan s notepadom sve dok nisam par puta srušio ovaj forum s njim, naime notepad ne razlikuje unix od windows datoteka (razlika u označavanju novog retka)... od nedavno sam na UE32 i nema više takvih problema. a otvara sve i svašta, ne samo tekstualne datoteke već i razne druge možeš editirati u hex môdu..
pa da li bi se molgo da tim java editorom uklonoiti one gluposti za registraciju? ako moze to bi bilo super
YumIRC:
http://www.yumirc.org
koje gluposti za registraciju? registraciju editora ili registraciju komponenti izrađenih u javi?
Bookmarks