Danas mi je to reko jedan tip koji radi u t-mobilu jer si ga je moj djed htio kupit, al smo sad odlučili da sikupi v3 jer ovog više nema
Danas mi je to reko jedan tip koji radi u t-mobilu jer si ga je moj djed htio kupit, al smo sad odlučili da sikupi v3 jer ovog više nema
koja lolčina ako je istinito!! ne vjerujem u to... možda nije bilo trenutno pa je srao da ga uopće nema više... neznam, to ja je meni sinulo...Izvorno postao Baby_Blue
Ma i u vipu su nam to rekli..sad dal je istina ne znam.
pušiona... soft se da srediti kod kuće.... da mi bar hoćeprodati jednu takvu za jeftine pare. ja je doma sam sredim....Izvorno postao Baby_Blue
eh da i meni oce.. to bi bilo zakonIzvorno postao GoGs
![]()
da mozes ga ti sredit doma kao i svi drugi,ali koliko je to legalno?Izvorno postao GoGs
![]()
Malo mi je čudno da se povlači telefon s tržišta zbog software-a, pa bar se to može sredit u kratkom roku. Da je neka serijska hardwareska greška ok,ali soft? No sve je moguće.
I da ne bi ispalo da opet nešto kontram Baby_Blue jer je bilo "oštre" rasprave oko V3, zahvaljujem na informaciji, samo što njima(vip i t-mobile) ne vjerujem.
Da se nadovežem na tu informaciju, možda i ima nešto,ja sam htio uzet u oglasniku v3x ali je nije bilo nove za kupit već duže vrijeme(pa odlučio uzet v360v,ipak je manji, lakši i 3G mi toliko ne znači). Čudno za novi model,atraktivan,da ga ne dilaju. Po opcijama mobitel zvijer,učinio mi se boljim od 3G Samsung preklopa).
po koliko i nije toliko i je! ja sam kupio dongle i kupljen je na legalan način tako da ne bi trebalo biti problema! Kako drugi unlockeri rade, ilegalno?Izvorno postao kiki1989
A to šta ti doma flashas mobitel nije ilegalno. na internetu stalno izlaze update firmwarea. da je to ilegalno, onda bi updateani firmware samo dobivali ovlašteni servisi, zar ne?
BTW: nisi rekla zbog koje greške u firmware-u je povučen sa tržišta?
Čudno ja ih i nazvao i rekli su da imaju! http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=165...idphone=331331Izvorno postao Baby_Blue
moderan ti djed?Izvorno postao Baby_Blue
Izvorno postao sonyck
E, da to i ja gledam...
Bookmarks