Nitko nema ideju?
Koliko bi vrijedila Nokia 6270 stara par mjeseci, sa kutijom, papirima, USB kabel, kartica 128Mb, punjac.
Kupljena je u Italiji, kvalitetnija od onih kupljenih u HR, ima buraz kupljenu u HR i maska se sva sje....
TDI macht Spass
Nitko nema ideju?
TDI macht Spass
ja bi rekel max 1600kn
ja ne bi dao vise od 1500kn.6270 je nepouzdanija od 6280 i imaju dosta bugova.
možda maska nije originalna, ako ju nije kupio u dućanu i to je mogućeIzvorno postao DarioB
ako ju je kupio u dučanu ,to su gluposti da je kvalitetnija iz italije,kao da posebno smeće za hr. rade,daj molim te![]()
Maska je orginalna...Izvorno postao Inovator
TDI macht Spass
Zapitaj se malo kakvi proizvodi dolaze na nase trziste, od praska za rublje pa sve do novih auti....Izvorno postao smogovac
TDI macht Spass
daj čovječe pa kaj ti misliš na da kutiji piše made for croatia.....
Ne više od 1500 kn
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
mislim da je vrijednost te nokie oko1400 kn,
Izvorno postao smogovac
Gle ovak......kupi miliku u Metrou u ZG, a zatim idi u Graz probat kaj je prava milka, i ajde dosta OT, ne da mi se prepirat tu s tobom, ne razumijes neke stvari i to je to
TDI macht Spass
Ma ima čovjek pravo, Nokije za hrvatsko tržište se proizvode u Burkini Faso od kora banane. Svašta.Izvorno postao DarioB
Polovna 6270 (talijanska, superiorne kvalitete) dođe najviše 1300kn.
Testis unnus, testis nullus!
ako ima hrvatski jezik 1600 max a ako nema onda ga jeb** max 300
A koliko bi onda vrijedila kupljena u HR, garancija Mobis još 7 mjeseci, radi na sve kartice, full pčuvana?
sorry ne kužim se u čokolade kao ti...ali u mobe ,moram priznati da,i ovo šta ti pričaš su takve nebuloze,da je to staršno,ali neka ,stavi u oglas prodajem nokiju 6270 proizvedenu za italiju i da vidiš čovječe para...sam ne tu,jer se tu nažalost ljudi kuže u mobove,probaj negdje drugdjeIzvorno postao DarioB
što se tiče mobitela, ja bi dao max 1300kn... neznam dal ima HR meni, a ni garanciju nisi spomenuo...
Izvorno postao Marko6630
![]()
Slažem se s ovim gore...
@DarioB: malo pripazi što pišeš idući put...
da nebi zbog ovakvih komentara upućenih "starijim" članovima (a i ostalim), pokupio Ban... (prijateljski savjet)Izvorno postao DarioB
možda oko 1500-1600Kn... ovisi što se dobije sve uz mob...Izvorno postao andrija
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ako je netko stariji clan ne znaci da se bolje kuzi u mobitele i slicno i ne znaci da se moze sprdat ovdje sa mojim izjavama
TDI macht Spass
@ DarioB
Prijatelju, moram se složiti sa ostalima, i reći da Nokia koju si kupio u Italiji nije ni po čemu bolja od ove koju se može kupiti u HR. Ta tvoja ocjena je čisto subjektivna, i osobna.
Nokia nema tvorničke pogone koji izbacuju mobitele različite kvalitete.
gle nokia je nokia bila kupljena u iraku ili u italiji ili u hrvatskoj je ista,sve ovisi o seriji moba,(evo ti primjer k750i.nekom se joystic nekvari nekom se kvari,nekom se ljusti nekom ne) a sto se tice znanja starijih clanova,vjerojatno znaju vise od tebe jer su se oni dosta nacitali o mobitelima i dosta znaju i negovore neke stvari bezveze nego zato sto to znaju.
Izvorno postao sonyck
i cista je slucajnost da losa seirja moba zavrsi u HR?
o tome ja vama pricam, a ne o tome da oni unaprijed odrede za koje trziste ce sutra radit mob
poanta je u tome da kad se ustanovi neka greska onda te ''fus'' serije idu na manje zahtjevna trzista
TDI macht Spass
sa svim tim dodacima ja bi za taj mob do 1450-1500kn max
Bookmarks