Možda i pjesma ima predugo ime ili ima hrvatske znakove čćžšđ... pogledaj, rename napravi i trebalo bi raditi.... ili je možda bitrate prevelik da mobitel može reproducirati. vidi i toIzvorno postao wladanman
Moj problem glasi ovako:Kupio sam pomenuti telefon i u njega sam stavio memo card micro sd kingston od 512mb.Problem se javlja kada slušam muziku koja je prebačena na karticu u mp3 formatu.Player očita pesme i pusti muziku ali posle određenog vremena muzika prestaje i na displeju stoji poruka:"Ime pesme-to je ustvari naziv fajla CORRUPTED i pitanje DELITE sa ponuđenim odgovorom Yes/No.Tada isključim telefon i ponovo ga uključim i sve izpočetka.Molim za pomoć, Hvala
Zadnji uredio wladanman : 07-09-2006 u 23:19 Razlog: TREBAM POMOĆ
Možda i pjesma ima predugo ime ili ima hrvatske znakove čćžšđ... pogledaj, rename napravi i trebalo bi raditi.... ili je možda bitrate prevelik da mobitel može reproducirati. vidi i toIzvorno postao wladanman
Pa, izmjeni ime fajla u neko kraće, ili jednostavno izbriši taj fajl koji stvara probleme!
Izvorno postao GoGs
Videću to vezano za dužinu imena fajla, nema u nazivu:čćšđž, a pesme su na memo kartici koja ima još petinu slobodnog "prostora", tako da ne mislim da je dužina pesama problem.u svakom slučaju hvala!
bitrate ti je najvjerovatnije prevelik , iznad 128 nemoj stavljat
ma dosta je i 96.ne gubi se skoro nista.
O tome nisam razmišljao deluje logično, probaću sa manjim btrate-om, hvala!Izvorno postao vatrogasac1
samo da pitan koje si slusalice uzeo kad vec slusas mp3? i koliko dodu?
Nemam sluške već muziku slušam preko ugrađenog zvučnika (kao tranzistor)Izvorno postao jozy
![]()
Bookmarks