daj ponovo uploadaj sliku na imageshack.usIzvorno postao DadusPraskus
Molim ako mi netko može pomoći, šta sad da radim? Ne mogu skidati mailove i dobijam gornju obavijest.
NISAM USPIO UPLOADATI SLIKU
Zadnji uredio DadusPraskus : 06-09-2006 u 09:27 Razlog: nije uspjelo uploadanje slike
daj ponovo uploadaj sliku na imageshack.usIzvorno postao DadusPraskus
Zadnji uredio DadusPraskus : 06-09-2006 u 13:04
Puno hvala za linkove, malo ću se pomučiti. By the way moja verzija je 1.0.7.
Compactiranje ne uspijeva, uvijek mi se poslije pojavljuju neke 4 poruke koje sam već 800 puta izbrisao. Backup ne uspijeva jer mi javlja da je Inbox u banani.![]()
to je navodno neki bug u staroj verziji koji bi trebao biti popravljen u novijoj. e sad, jesi ti instalirao najnoviju verziju? ako i dalje radi isto, ja bi ti preporučio da ne povlačiš kompletnu poštu, već samo novu, jer očito da imaš neki mail koji ima problema sa trenutnim POP3 serverom.Izvorno postao DadusPraskus
Sve nepovučene poruke sam obrisao preko webmaila i opet nema rješenja. Kada bih bar negdje mogao napraviti kopiju profila onda bi reinstaliaro Thundera i vratio stari profil ali ne mogu napraviti ni kopiju. Slanje poruka iz Thunderbirda ide bez problema.
Za sada sam napravio preusmjerenje na Gmail tako da primam u Gmailu a šaljem iz Thunderbirda. Sve bi ja to lako riješio da se nae radi o službenom accountu u firmi![]()
Može biti da ti je inbox file corruptan. Thunderbird sve primljene poruke sprema u jedan file koji, ovisno u količini mailova i attachmentima, raste s vremenom.
Neznam kako to da profil nemožeš spremiti
C:\Documents and Settings\user\Application Data\Thunderbird\Profile
Kopiraš cijeli folder Profile.
Probaj za početak skinuti najnoviju verziju TB-a. Samo pregazi preko stare (u isti folder), nećeš izgubiti mailove ni postavke.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Skinuo sam novu verziju i sve "pregazio". Problemi zbog kojih sam započeo ovaj Thread su riješeni. Nastao je novi problem, kod slanja poruka komp troši skoro 2 minute na "Assemling message" i za to vrijeme HARD radi ko blesav.????
Izvorno postao DadusPraskus
To može biti i do tvog kompjutera...
Svakako da može biti i do kompa, ali ako šaljem poruke iz Gmaila s privitcima iz mog kompa sve prođe puno puno brže
Bookmarks