Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 9 od 9
    Svježe registriran
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Angry MOTOROLA v360 - USB KABEL

Pozdravljeni! Molim vas, da mi pomagate. Ne mogu povezati mobitel sa USB kablom. Nigdje ne najdem ikone kako bi lahko dal mp3 na mobitel. Šta je narobe? Inštaliral sem drivere i naložio se je neki motorola modem v windowsih. Šta dalje?

Negdje so napisali: e.. mozes da prebacujes slike i mp3.. samo trebas da podes u connectivity u usb settings na deafult connection da stavis memory card! tada ce ga, kada uljucis tel na usb kabal, racunar prepoznati ka eksterni drive i moci ces da kopiras sta hoces na karticu i sa kartice
    A ja ta CONNECTIVITY ne najdem.

Hvala!

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    iPhone 5S
    Operater
    Vip
    Godina
    43
    Bodovi
    12.087
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.087, Nivo: 26
    Bodovi: 12.087, Nivo: 26
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja kad ju spojim s kompom automatski mi se otvara novi disk bez ikakvih drajver i biločega,i možeš prebacit šta želiš na memorijsku karticu,neznam šta si ti podesio da ti neće.
    Netrebaju ti nikakvih drajveri da bi ti ju pokazalo kao novi disk,samo ju spojiš i pičekaš par trenutaka da komp prepozna.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    N70, E71
    Operater
    TELE 2, T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Točno, prepoznaje ju kao kad se spoji card reader, samo treba bit podešeno tip veze memory card. Ja do te opcije dođem na sljedeći način:uđem u izbornik povezivanje(ikonica sa dvije strelice-plava i crvena - na vodafone softwareu), podizbornik usb postavke(ikonica šarafenciger i usb logotip) i tu je samo jedna opcija koja se zove uobičajena veza - stavi se na memorijska kartica.

Ne znam o kojim se windowsima radi - ako je 98ica možda ne prepoznaje automatski ali ako je xp i podešeno je na telefonu mora ga vidjet kao eksterni disk.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    slvr
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nastavitve-Povezava,USB Nastavitve-Privzeta povezava-Spominska Kartica

Svježe registriran
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zadeva deluje...Hvala vam.... Neznam šta sam ja komplicirao!

Svježe registriran
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ali sada sam vse narihtao kako ste rekli, pokaže se disk i sve. Formatiral sem karticu. A ne mogu dodavat mp3je na karticu, piše da: Cannot find the specified file. Make sure you specify the correct path and file name. Šta je sada opet narobe?

Hvala vam!

Svježe registriran
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I onda kada priključim USB kabel na telefon, mi piše da nekatere datoteke niso dosegljive

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    N70, E71
    Operater
    TELE 2, T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao drejc87
    I onda kada priključim USB kabel na telefon, mi piše da nekatere datoteke niso dosegljive
    Nisi smio formatirat karticu na PC-u, jer imaš na njoj točno određene fileove za video muziku itd - pa sad mob vjerojatno ne zna gdje je što smješteno - sigurno je to razlog,ako ti neće sad nakon formatiranja. Kako imaš slovenski izbornik zamoli člana libom koji ti je naveo slovenske usb postravke da spoji mobitel na PC i pošalje ti mailom screenshot foldera - samo na kartici kreiraj te foldere i trebalo bi radit. Ili pogledaj u opcijama mobitela ima li opcija za formatiranje kartice - ako ima mob će formatirati kako treba - dakle sa svim potrebnim folderima.

I samo jedna napomena: brže će ti prenosit podatke ako karticu staviš u onaj SD adapter i staviš je u card reader - ako ga imaš. Ako ga i nemaš isplati ti se kupiti ga zbog fotića digitalnog(ako ga imaš). Na taj način ne moraš povezivat kabelom mobitel i PC.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    slvr
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao blueled
    Nisi smio formatirat karticu na PC-u, jer imaš na njoj točno određene fileove za video muziku itd - pa sad mob vjerojatno ne zna gdje je što smješteno - sigurno je to razlog,ako ti neće sad nakon formatiranja. Kako imaš slovenski izbornik zamoli člana libom koji ti je naveo slovenske usb postravke da spoji mobitel na PC i pošalje ti mailom screenshot foldera - samo na kartici kreiraj te foldere i trebalo bi radit. Ili pogledaj u opcijama mobitela ima li opcija za formatiranje kartice - ako ima mob će formatirati kako treba - dakle sa svim potrebnim folderima.

I samo jedna napomena: brže će ti prenosit podatke ako karticu staviš u onaj SD adapter i staviš je u card reader - ako ga imaš. Ako ga i nemaš isplati ti se kupiti ga zbog fotića digitalnog(ako ga imaš). Na taj način ne moraš povezivat kabelom mobitel i PC.

neman ja karticu u mobu.

Ali ali mu nebi treba sam mob kreirat fielove kad ušteka karticu,jer znam da kada san ja prvi put stavija karticu mob je sam kreira foldere

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove