jesmo ih zgazili!!!!!
dojmovi?
jesmo ih zgazili!!!!!
dojmovi?
jooj Bosna-Danska 1:1 ne idu na europsko prvenstvo... jest mi zao...![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
samo da ne dobijemo španjolce u doigravanju
Zadnji uredio dj_velja : 12-10-2003 u 13:09
šteta što nije sijevnuo još koji, zaslužili su!
maraschino - PTICICA
nisam gledo!
Glavno da idemo dalje o tekmi neću pričat.:-X
Šta se dogodilo Bišćanu?
nažalost nisam gledala tekmu. a inače uvijek gledam. hebiga.![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
koliko sam čuo bišćan je jedna p*zda i umišljena veličina koja je odlučila napustiti hrvatsku repku nakon što je saznao da neće biti u prvoj postavi, nego na klupi. pa fino iz protesta, jer ipak je on faca i treba biti u prvoj postavi, otišao igrati u eng, p*zda jedna. fifa bi mu trebala zabraniti da igra bilo gdje.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
tip je ful umišljen, a uopće nezna igrat. Meni su jučer najbolji bio pršo i tudor, iako su i ostali bili dobri
Zadnji uredio dj_velja : 13-10-2003 u 19:49
Olic legenda. :X
Forumaš godine :)
i Olic je dobar, ali najkorisniji je bio prso. jesi vidio kako ih prolazio, tip je lud. ja bi ga odma u manchester utd. doveo
a koji je to turor? neki novi?Poslao: dj_velja
tip je ful umišljen, a uopće nezna igrat. Meni su jučer najbolji bio pršo i turor, iako su i ostali bili dobri![]()
e, a tko je igrao?![]()
Hrvatska Bugarska
Forumaš godine :)
ma znam, zajefrkavam se![]()
tiskarska greškaPoslao: andrea
a koji je to turor? neki novi?![]()
olić je legenda - brz ko zec bokte! bio sam na utaknici, da ste vidjeli kad olić potegne-sad tu, već tamo![]()
Poslao: dj_velja
tiskarska greška![]()
ja sam trebala ić na tu tekmu al mi se nije dalo iz OSIJEKAdo zagreba sam sbog tekme..ehhh
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
e da si dosla isli bi zajedno na utaknicuda samo znas koko je bilo ludo, luda atmosfera!!!
Zadnji uredio vjeko : 18-10-2003 u 00:32
Bookmarks