instaliraš drivere, nakon toga spojiš mobitel i pokreneš program.... ništa lakše od toga...Izvorno postao aco_kuna
kad spojiš motorolu prvi put, tražit će te drivere
trebami pomoc kako bi mogao da povezem V3i povezivanje sa P2kCommander-V3.2.2 ,p2ktools_0.8.6.406 to su najnovija verzija sto ja imam a nikuda nisam mogao da nagem ponovija ..
Hteo bi ako neko zna da objasni postupak kako bi mogao da povezem Telefon sa ovim programima
sreo sam svugde za ovo da se prica ali nisam nasao lep odgovor ,,ili ja sam glup pa ne mogu da kapiram o kojoj fori se radi
instaliraš drivere, nakon toga spojiš mobitel i pokreneš program.... ništa lakše od toga...Izvorno postao aco_kuna
kad spojiš motorolu prvi put, tražit će te drivere
meni je problem što nemogu skontat kako se instaliraju driveri . help![]()
![]()
jesam ti vec dao link gdje i kako instalirati PST, pa i drivere??Izvorno postao T O M O T
Koliko vidim uopce nisi citao to...
Izvorno postao prpic
onaj link ne prikazuje ništa nego samo profil nekog člana
http://www.v550-site.com/tutoriali-i...%20drivera.pdfIzvorno postao T O M O T
kakav profil??
O cem ti??
to ti je pdf file!!!![]()
Izvorno postao Inovator
lepo kazes ti i ja sve sam to uradio ali nece Brate nece programi su ko mrtve osim onaj koi sam dobio sa Telefonom Motorola Phone Tools taj radi savrseno ali sa njega ne mogu da promenim Skin (teme na telefonu)
Izvorno postao prpic
Ovo sada jest pdf file ali ono prije nije imalo veze sa tim , ako ne vjeruješ probaj
Evo sada sam sve to napravio i opet ne radi . kad pokrenem program sve je sivo kao da nije ništa priključeno .
Zadnji uredio T o m o T : 16-09-2006 u 20:05
i zaboravio sam reći da mi se opće ne pojavi ono što je na drugoj i trećoj strani tutoriala
zna li ko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
meni se sve normalno prikaze..Izvorno postao T O M O T
poksuaj downloadati tutor(save target as)
već sam skino tutorial ali mi se ne prikaže ono što je na drugoj i trećoj stranici tutoriala
ajd javi mi se nekako sa nekog IM programa da ti ga posaljemIzvorno postao T O M O T
ako ikako mozes..
Bookmarks