Problem sa VSFE
dakle, nebrojeno puta sam koristio MPM i OD i bez ikakvih problema debrandirao mob, dok mi se jučer nije pokazala ova gore greška i to kad otvaram dotični prgram, ta slika samo stoji, ništa se ne događa, bilo da je mob priključen preko kabela (orginalni siemens rs-232-serijski) bilo da ništa nije priključeno na komp, ni kabel, ni mob.
Problem sa OD
druga stvar je kad pokušam otvoriti OD, error slijedi(skinuo sam sa 3 mjesta, na svakom slijedi isto):
dakle, uopće se više neće otvorit, također bilo da je mob priključen, bilo da nije, error pri pokretanjua plikacije je isti. antivirus i firewall sam isključio, MPM sam deinstalirao(imao sam istodobno 2 instalirana, jedna stara verzija za cx70, jedna najnovija za BS EL71), dakle, sve sam počistio, no aplikacije se nikako neće otvorit. ima li ikakvog rješenaj osim format c? to znam i sam. kažem, to sam 100 puta do sad napravio, nikad nikakvih problema, eventualno sa namještanjem portova, al sad ne vrijedi ni to jer ne mogu otvorit dotične programe, tako da ni ne vidim na kojem je portu mob, a isto i ako nij ni priključen, opet se ne može otvorit. probao sam i sa restartanjem kompa, pa prvo odmah otvorit OD, no sve isto. svaki savjet je dobrodošao
![]()

. kažem, to sam 100 puta do sad napravio, nikad nikakvih problema, eventualno sa namještanjem portova, al sad ne vrijedi ni to jer ne mogu otvorit dotične programe, tako da ni ne vidim na kojem je portu mob, a isto i ako nij ni priključen, opet se ne može otvorit. probao sam i sa restartanjem kompa, pa prvo odmah otvorit OD, no sve isto. svaki savjet je dobrodošao
Odgovori uz citat
, promijeni postavke u VSFE. Moje je mišljenje da nemaš problema s ovim programima nego sa svojim računalom i da tu treba tražiti grešku. Ako ti nije problem probaj napraviti system restore na vrijeme kad je su ti programi radili.

Bookmarks