Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 3 od 3

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Bodovi: 48.501, Nivo: 53
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Problem sa VSFE i OD (potreban debran cx70)

Problem sa VSFE

dakle, nebrojeno puta sam koristio MPM i OD i bez ikakvih problema debrandirao mob, dok mi se jučer nije pokazala ova gore greška i to kad otvaram dotični prgram, ta slika samo stoji, ništa se ne događa, bilo da je mob priključen preko kabela (orginalni siemens rs-232-serijski) bilo da ništa nije priključeno na komp, ni kabel, ni mob.

Problem sa OD

druga stvar je kad pokušam otvoriti OD, error slijedi(skinuo sam sa 3 mjesta, na svakom slijedi isto):

dakle, uopće se više neće otvorit, također bilo da je mob priključen, bilo da nije, error pri pokretanjua plikacije je isti. antivirus i firewall sam isključio, MPM sam deinstalirao(imao sam istodobno 2 instalirana, jedna stara verzija za cx70, jedna najnovija za BS EL71), dakle, sve sam počistio, no aplikacije se nikako neće otvorit. ima li ikakvog rješenaj osim format c? to znam i sam . kažem, to sam 100 puta do sad napravio, nikad nikakvih problema, eventualno sa namještanjem portova, al sad ne vrijedi ni to jer ne mogu otvorit dotične programe, tako da ni ne vidim na kojem je portu mob, a isto i ako nij ni priključen, opet se ne može otvorit. probao sam i sa restartanjem kompa, pa prvo odmah otvorit OD, no sve isto. svaki savjet je dobrodošao

very old s-mod Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points
    Nagrade:
    Community Award

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Vidi gore i još neki HTC
    Operater
    samo ne A1
    Godina
    62
    Bodovi
    62.269
    Nivo
    60
    Bodovi: 62.269, Nivo: 60
    Bodovi: 62.269, Nivo: 60
    Ukupna aktivnost: 64,0%
    Ukupna aktivnost: 64,0%
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Sumnjam da ti je kabel na COM 14 , promijeni postavke u VSFE. Moje je mišljenje da nemaš problema s ovim programima nego sa svojim računalom i da tu treba tražiti grešku. Ako ti nije problem probaj napraviti system restore na vrijeme kad je su ti programi radili.
    In vino veritas !
    Omnia mea mecum porto !
    Alea iacta est !

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Sljaka
    Sumnjam da ti je kabel na COM 14 , promijeni postavke u VSFE. Moje je mišljenje da nemaš problema s ovim programima nego sa svojim računalom i da tu treba tražiti grešku. Ako ti nije problem probaj napraviti system restore na vrijeme kad je su ti programi radili.
    kao što ti sinoć napomenuh, i kao što ovdje napisah NE MOGU OTVORITI VSFE dakle, kad kliknem na vsfe.exe pojavi se ona slika i samo stoji. sučelje programa ne dobijam. dakle, ne mogu upravljat s njim. također ni sa OD sučeljem ne mogu raspolagat jer se ne otvara.

no, gdin. sms freak mi je javio postupak kako napravit debrand sa drugim programom,, onaj što obično puca na 33 % i kako modificirat kabel pa ću probat, ako zeznem, kaže da se sa papuom može sve vratit, pa ću probat i javit rezultate, no sa OD-om sam napravio 100 puta i to mi je provjerena metoda, pa sam zato mislio ako netko zna error....

a syste restore.... pa negdje oko pola godine.... (tad sam zadnji put imao siemensa)
    ne bi baš bilo ugodno vraćat system pola godine unazad

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove