koje drivere imas??
I dal si stavio preusmjerenje instalacije drivera u taj folder gdje ti se nalaze dtriveri??
koje drivere imas??
I dal si stavio preusmjerenje instalacije drivera u taj folder gdje ti se nalaze dtriveri??
2.9 drivere.Napravio sam točno ovako kako tu piše "nstalacija drivera. Obavezno v2,9 ili kasniji za V360v
1. Raspakirao drivere v2,9 u vlastitu mapu u Mojim Dokumentima.
2. Motorolu USB postavke stavljam na Data/fax
3. Priključujem telefon kablom, nije otvoren nikakav Motorola program
4. Wizard: Motorola USB modem, Instaliraj s popisa, pokazujem na drivere v2,9 mapu, klik na Završi. Nakon ovoga imam Motorola USB modem i ništa drugo. Nisu instalirani nikakvi p2k driveri!"
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=295
![]()
Probaj sada kad ga instalira otvoriti p2k autostart...
Sorry,može malo detaljnije?Sad sam prešao sa 3310 na ovo pa mi to sve još nepoznatoIzvorno postao a.k.
![]()
Izvorno postao Veki-os
Pa možda treba pokrenuti jedan program p2k autostart, naći ću link... samo malo...
Aha, evo ga, skini jedan program p2k commander, i u njemu bi trebao biti autostart...
http://motomodders.net/Default.aspx?tabid=77
Neče ni tako...
Edit:Evo uspio sam nekako,morao sam uputiti na drivere u P2kCommanderV330 folderu i tek onda je prihvatilo.
Jel mi možeš još reči kako da kompletni backup napravim,probao sam s P2kCommanderom i dobio jedan file od 34mb,jel to to ili?
Zadnji uredio Veki-os : 30-08-2006 u 14:53
Izvorno postao Veki-os
backup pravis sa flash backupom 3![]()
Sorry ak sam dosadan ali kako točno?Tamo ima puno opcija a od helpa(kojeg i nema) nema baš pomoći.Izvorno postao prpic
Imao sam iste probleme sa instaliranjem drivera za V360 i resilo se samo od sebe instaliranjem "motorola software update" program-a.
Nakon sto se instalira ovaj program, koji ima u sebi integrisane sve neophodne drivere. Kad se pojavi wizard za instalaciju drivera (posle instalacije Motorola_Software_Update.exe file-a), putanja treba da je sledeca:
C:\Program Files\Common Files\Motorola Shared\
Probajte ukoliko nece drugacije, nemate sta da izgubite, kod mene od tada sve radi ko' metak
p.s. za vecinu potrebnih drivera i programa:
http://www.motox.info/showthread.php?t=1297
Izvorno postao Veki-os
Ako si ga skino, otvoriš postaviš na read data, prvo ono...
Osnaćiš sve ili jednostavno pritisneš select all desno namistiš koji ćeš format ja obićno stavim shx... Pritisni read data i čekaj.......... i gotovo...
Ok,evo skontao sam da na mom moram raditi backup sa flashbackup 2.62,zbog verzije bootloadera ali kad namjestim sve kao što je ovdje opisano http://yuetblog.blogspot.com/2006/06...ashbackup.html krene praviti backup,pa napiše da mobitel nije spojen,pa opet da je spojen i onda za minutu prekine i normalno ne napravi ništa.Jel može netko pomoćiIzvorno postao a.k.
![]()
Treba ti najnovi Flash&Backup 3.0.53. Preko njega možeš napraviti full backup. Ima tema negdje na forumu. Potraži je. Full backup radi samo cijela verzija F&B3, a trial ne pravi od FLEXa(CG2). To ti je isto jako potrebno. U temi o F&B3 imaš sve. Snaći ćeš seIzvorno postao Veki-os
![]()
Ne mogu s verzijom 3 zato što imam bootloader 08.A0.Moram sa 2.62 ali neće...Izvorno postao Skorpion
Jel mi može netko poslati original backup od V360v jer mi taj vodafone polako ide sve više na živce,pa bi stavio Yuet MP.
Zadnji uredio Veki-os : 03-09-2006 u 22:57
Jel zna tu itko nešto??!
Si prebacio gore u F&B3 na V360? Moguće da je zbog toga pa ti skida s pogrešne adrese.
Jesam,sve sam po uputama radio.Izvorno postao Skorpion
Evo mene s novim,velikim problemom.Uspio sam napraviti backup s F&B3 i krenuo fleshati Yuet 1.7 ali se dogodio neki error i flash je prekinut i otad vidim samo bootloader,kad ga koču ugasiti opet se vratu u BL.Probao sam vratiti backup s F&B3 ali neče ni to,kao završi u redu a ustvari ništa ne napravi.
Ghost face mi je rekao da trebam staviti drugi BL a ne znam gdje to skinuti pa ako može neki link i to što prijeSad imam 08.A0
EDIT:Ljudi please pomagajte,moram nekeko osposobiti mob a nigdje da nađem drugi BL??
Zadnji uredio Veki-os : 07-09-2006 u 12:39
Trebo si koristiti RDS lite za takove operacije!!!Izvorno postao Veki-os
Uostalom štaćeti backup od vodafona.
Probaj s RDS-om i yuetom al sumljam kad si promjenio BL (kod Yueta fino piše za koji BL je napravljen njegov MP)
Pročačkaj po Yuet-ovom forumu tam je bilo objašnjenja kako da se promjeni BL na A0 (dok je Yuet MP bio samo za A0) pa možda nađeš šta pametno!
Zadnji uredio kurbaos : 07-09-2006 u 15:40
Pa ja sam skinuo MP za moj BL al ne znam kak se ovo sjebalo.
Jeli možda critical error 84? To je kod mene kada vračam orginalni vodafone soft. Backup mi ne radi(a napravio 4Izvorno postao Veki-os
) , pokušati ću od frenda skinuti pa staviti na mob. Sada, morat ćeš opciju po opciju slati na mob. Koji si Yuet downloadao? Downloadaj 1.6 ili manje. Pritisni write data, odaberi MP i prvo stavi CG7 i CG18. Flashaj mob s tim. Nakon toga ide CG15(ne kužim zašto, ali mora). Flashaj. Sada stavi CG3(DSP Firmware). Flashaj. Nakon toga ide CG4 koji i nije tako važan, jezik, ako ga nema u Yuetu(a nema u većim verzijama), nemoj ni traziti CG4. Sada ideš s CG2(FLEX). Meni je tako radio u kombinaciji VodaYuet, no nisam ništa mogao otvoriti, piše detaljno u temi critical error 84. Nakon toga flashaj cijeli s F&B3(1.3/1.6) i trebalo bi raditi. F&B3 locka na sebe boot pa se ne da flashati s drugim flash programom(kod mene je tako da je kod svakog drugog programa odmah error, izađe iz programa, ili jednosatno napiše FAIL, još ću istražiti malo pa javim sa sigurnošću)
Ma ja budala išao poslije još flešati s nekim glupostima i nešt mi piše na mobu code corupted,tako nešt.Sad je mob na servisu i moju glupost ču platiti oko 200kn,kaže ako uspije popraviti a 99% da če uspjet.Izvorno postao Skorpion
Loše sam rekao, ne locka. To je meni bilo, jer imam 3 particije, PST i RDS mi instalira na C a ja ih prebacim na E. Pa je tu bio problem. Uspio sam bez povečiš problema to riješiti. Sorry na ovoj gluposti.Izvorno postao Skorpion
@Veki-os sorry što ti nisam mogao pomoći![]()
Bookmarks