zavise dal ti jako treba ono sta dobivas "i" verzijom, ali mislim da se ne isplati
Ovako, nedavno sam postao vlasnik jednog prekrasnog safirno plavog S45. Verzija softwarea je 30, znaci najnovija...
Radi k'o urica, ali sam vidio da ga je moguce nadogradit na "i" verziju.
Pa me zanima dal se to uopce isplati? Mislim - s obzirom na funkcionalnost uredjaja poslije upgradea i na mogucnost kvara - dal bi mi se to uopce isplatilo?
Nadam se da vam nisam zadao neke muke
Unaprijed hvala
She is my sin...
zavise dal ti jako treba ono sta dobivas "i" verzijom, ali mislim da se ne isplati
Sa i verzijom dobivaš e-mail klijent, nove igre i mogućnost dodavanja patcheva. Sa patchevima možeš proširiti funkcionalnost S 45i. Ako se nadogradnja radi ispravno nema kvarova. Moj S45 nadograđen na i verziju s ubačenom hrpom patcheva radi bez greške mjesecima. Ako se odlučiš za nadogradnju javi se , možeš i privat, da ti pomognem.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Najvise me brine da nesto ne zahebem...
Htio bih ga upgradeat, ali cisti sam pocetnik.
Pa - moze malo savjeta o upgradeu?
Sto skinuti? Sto upotrijebiti - kako upotrijebiti i tako...
Sljaka - mozes mi ovdje pisat upute, pa ce bit korisno i drugim korisnicima sa istim dvoumljenjem.
P.S. dal ga mogu vratit natrag na obican S45 ak nesto zeznem?
Decki - hvala na trudu![]()
She is my sin...
Uvijek ga možeš vratiti natrag, ako si napraviš back up ove verzije koju imaš. Imaš više programa koji to rade, ja koristim Unisiemens. Potraži ga na www.gsm-multifund.com ili na www.gsm-free.com. Ako koristiš XP potreban ti je još jedan dodatak, koji ti mogu poslat mailom. Isto tako pogledaj malo na stranicama članova (uglavnom onih koji se zadržavaju u ovom podforumu) naći ćeš uputa za flashanje i drugih savjeta. Ovdje bi bilo bolje zadržati se na konkretnim pitanjima i problemima.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
@Sljaka
Jucer me zagnjavio jedan frend koji ima S45 da bi on od njega napravio S45i. Ja reko.. ajde dobro raspitat cu se pa ti javim.
Znam procedure oko flashanja i patcheva oko SL45, ali S45 softwer bas i nemam na kompu.
E sad ovak:
Ako ti nije problem..
Napisi mi redom kaj moram radit.. koja na koju verziju.. jel mogu s bilo koje na bilo koju ili se nesto preporuca..
Gdje imam za download te programe i ostalo..
Ako ti nije bed mozes mi i na mejl poslat sve kaj treba..
Samo mi napisi redom kaj treba.. znas ono:
1. Ovo
2. Ono
3. Hvala puno..![]()
--
. [Lejzermaster]
Opis nadogradnje imaš na www.gsm-free.com Siemens, Software Tuning. Na njemačkom je , ali moći ćeš se snaći. Ako zapneš javi. Patchevi se ubacuju u S45iv.04 ( na tu ga i dižeš) istim programom i na isti način (V-klay) kao i kod SL45i.
Nešto patcheva imaš u samom programu(mapa S45/other patches) , a ostale ti mogu poslat. Zaboravih, verzija s koje krećeš nije bitna, jer mijenjaš sadržaj EEPROM-a.
Nakon nadogradnje, možeš, eventualno,nove verzije softvera stavljat sa Unisiemensom.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Da li itko zna ima li ista slicno za M50?
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Za M50...mislim da ne postoji nista.
Mozda Sljaka zna nesto vise?
She is my sin...
@Eminem ako misliš na patcheve, našal sam jedan, ali nakon ubacivanja MT50 je bil mrtav i moral sam ga oživljavati. Imaš Java enabler i aktiviraš service meni i onda se možeš zabavljat. Negdje tokom 9. mjeseca završit ću stranicu o M50, neda mi se delat po ovim pasjim vrućinama. Inače adresa je www.globalnet.hr/~amarakov
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
@šljaka:
Thanks.Pogledat ću.Ako išta novo nabaviš,javi mi.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Rezultati?
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Rezultati, hm? Priznajem da se još nisam primil posla oko stranice. Imam nekih privatnih stvari financijske prirode za riješit i neda mi se trošit vrijeme. Ipak deveti njesec je tek počel...
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
molio bih pomoc u vezi siemensa s45!Poslao: Zvonimir
Ovako, nedavno sam postao vlasnik jednog prekrasnog safirno plavog S45. Verzija softwarea je 30, znaci najnovija...
Radi k'o urica, ali sam vidio da ga je moguce nadogradit na "i" verziju.
Pa me zanima dal se to uopce isplati? Mislim - s obzirom na funkcionalnost uredjaja poslije upgradea i na mogucnost kvara - dal bi mi se to uopce isplatilo?
Nadam se da vam nisam zadao neke muke
Unaprijed hvala
Nasao sam na forumu tu temu i hitno bih trebao ako biste mi mogli pomoci da siemens s45 prebacim na s45i. Nasao sam neke opise kako se radi, skinuo software i flasheve, ali nemogu nista jer kada zelim flashirati, javlja mi se poruka : Cant connect to Mobile with BootstrapLoader on Com 2
Molio bih za pomoc!
Unaprijed hvala
Eto tu sam nasao nesto.. i ja sam imao taj problem..Poslao: mozvatic
molio bih pomoc u vezi siemensa s45!
Nasao sam na forumu tu temu i hitno bih trebao ako biste mi mogli pomoci da siemens s45 prebacim na s45i. Nasao sam neke opise kako se radi, skinuo software i flasheve, ali nemogu nista jer kada zelim flashirati, javlja mi se poruka : Cant connect to Mobile with BootstrapLoader on Com 2
Molio bih za pomoc!
Unaprijed hvala
Mislim da je na kraju krajeva bila crvena tipka u pitanju.. Nisam ju stisnuo na vrijeme.. mislim da je to bilo
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?s=&threadid=924
--
. [Lejzermaster]
Provjeri COM port , da ti nije mob na COM1. I slijedeće je pritisnut crvenu tipku, kratko i na vrijeme. Možeš koristit i više uzastopnih kratkih pritisaka, samo pazi da ga ne uključiš.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks