jel imate kucne ljubimce? kojeg?
jel imate kucne ljubimce? kojeg?
ne![]()
Forumaš godine :)
Da, pudlicu. Al opaku i crnu!![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
imo papagaja, ribu, sad nemam nista
ja imo 53 ribice i crnog macka {ma pravi mali panter}
Ako si gladan pojedi nesto
imam maltezera ženku i ruskog mačka
a sada živine koje SAM imala:
ribu
hrčke
kineske hrčke
papagaja
ninfu
kanarinca
svraku(pala je s jablana kad je bila mala, othranila sam ju i pustila u Maksimir)
psa- vrste: fox terijera,njemačkog ovčara,staforda,rotvajlera i sad maltezera-šećerčić na kraju
stari je jedan dan zamalo dofurao bijelog tvora doma. vidjela sam ga u pet shopu simpa je skroz.
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
mora da dobro mirise![]()
ma znaš kaj oni ti neće ispustiti smrad, samo kad su u životnoj opasnosti...a kod mene nebi toga bilo. slatki je, bijeli, mali, i on ti poždere sve ove insekte u kući koji tu i tamo nailaze
kad ga napadne strsljen bece smrada![]()
Je ti tvorići su stvarno preslatki i stvarno ne smrde... samo kaj su skupi a ne žive tak dugo... btw Andrea kaj se desilo sa svim tim tvojim živinama da si ih toliko mjenjala, kak se to brineš o njima?![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
pa staforda smo morali uspavati,njemački ovčar otrovan,fox davno davno poklonjen,rotvajler isto,al bio je jako jako mali,kanarinca sam ja pustila jer sam bila mala,ninfe smo poklonili jer su kreštale,papige su pocrkale,hrčci isto,kao i riba...i tak ti je to
ajme. a ja razmišljam da ubim ovo što imam. zamorca i papagaja. i mačku sbuhama
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
p.s. jel neko oce zamorca mladog, 2mj? okotola mi se zamorcica, pa bi ih poklonio u dobre ruke
p.s. mozda bi ovo trebalo ici pod oglasnik
e coma moj, poslije hebanja nema kajanja...moraš snosit posljedice skupa s mamom zamorac...meni stvarno ne treba.
ma ostavi ih skupa. a koliko ih je izlegla?
ne volim zamorce jer su veliki i imaju velike zube i grizu
moj ne grize, i jako je slatki, i nije velik. i ne smrdi.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
o čemu ti to? zamorcu ili ... ? he he
ma jebote neka luda zamorcica, dobio sam je na poklon kao malu, i odjednom se izlegla za par mjeseci, a nemam muskog zamorca u kuci! Ja nisam bio u krizi pa nisam ni ja ucestvovao u tim radnjamaPoslao: andrea
e coma moj, poslije hebanja nema kajanja...moraš snosit posljedice skupa s mamom zamorac...meni stvarno ne treba.
ma ostavi ih skupa. a koliko ih je izlegla?
ne volim zamorce jer su veliki i imaju velike zube i grizu
znači netko ti je uvalio ženu s djecom??!! pa hebemu sunce....
a kažeš nisi ti?? pa tko je onda...e jel ima plave oke koji od malih? heh
ma neznam ko je, mislim da stari nije, cucki isto nisu valjda..... ali fora je u tome kaj je nju neko moro skarati dok je bila beba.... a opet kako je bila plodna????
to je ziher neko zlostavljanje u obitelji bilo, incest 100%
fuj.
jadna.
i sad ćeš joj još i male uzeti...![]()
![]()
čekaj malo coma, ti živiš u Prečkom? u stanu ili kući?
vidim da spominješ cuckE? pa šta imaš 2? koja vrsta? ovaj sa slike?
maksimir, ne precko, imam 2 cucka, njemacki pticar i sarplaninac
mozda ti je pelud oprasio zamorca pa je dobila mlade
a tko je onda u prečkom?
pretpostavljam da živiš u kući
dj velja-ha tko zna,, možda je tak, moram se onda ja pazit da ne ostanem trudna![]()
imam ruskog plavog macka... i nekih 15-ak ribica...
@ andrea... to imas ruskog plavog ili...???![]()
Bookmarks