mislim da je LG bolji izborjer ima pouzdan i stabilan softver vrlo nalik samsungovom,a pebl u6 je preskup za ono sto nudi.
![]()
evo još jedna usporedba :bunny: ...trenutno gledam mob za mamu jer mi ona već ima godinu i pol Siemens CX65 koji se polako raspadapa sam joj odlučio kupiti pravi pošten mob a izbor sam sveo na ovu dvojicu...ja mislim da je LG bolji
iako ne znam kakav softver on ima iako se po specifikacijama pokazao dosta dobar,a držao sam ga u rukama u mađarskoj u media marktu al je bio ugašen..
![]()
molim vaša mišljenja![]()
mislim da je LG bolji izborjer ima pouzdan i stabilan softver vrlo nalik samsungovom,a pebl u6 je preskup za ono sto nudi.
![]()
je imaš pravo u6 je stvarno preskup a nije ništ posebno osim izgledomIzvorno postao zmija
![]()
dam se kladit da obojica niste uživo ni vidjeli ni držali U6 pebl. zašto ocjenjivat samo po slici!? Mobitel je jako dobar, čvrsto kučište, firmware je jako stabilan na U6 i nema nikakvih problema. ima specifičan preklop, tako da se otvara tako da se malo povuče lagano prema dolje (kao slide) i onda opruga rastvori mobitel.
Ipak bi dao glas za LG samo zbog cijene, ničeg drugog. Ali ako imaš para, kupi PEBL!
Ako ti mama pati na dizajn, onda uzmi Motorolu PEBL, jer ona ne nudi gotovo ništa, osim dizajna (po funkcijama je ista kao i V3 - loša kamera, malo memorije itd.). LG ipak ima i 1.3MPix kameru, 65mb memorije, a niti ne izgleda loše...ja bi dao glas LG-u...
Bom Chicka WahWah
ipak mislim da mami neće trebati 1.3 mpx kamera i 65 mb-a memorije.Izvorno postao PhytoSculpt
No, kao što rekoh na početku, ja ipak dajem glasg za LG.
No kamera na U6 pebl je dosta dobra, a i kameri na v3 ništa ne nedostaje....
Meni je kamera na V3 bila očajna...po mraku se može zaboraviti, čak i kada postoji neki izvor svijetla, dok je po danu podnošljiva...U6 je isto kao i V3 čista šminka i ništa više od toga...
Bom Chicka WahWah
a mislim ono, pa to je ipak mobitel, a kome treba dobra fotka, taj ima sigurno i dobar digitalac. Mobitelima nije prioritet fotografiranje, već komunikacija...Izvorno postao PhytoSculpt
![]()
Istina, to se slažem...
Osobno, U6 mi je ljepši od LG-a (mislim na crni U6, a ne neku ženskastu boju), al LG je malo bolji...
Bom Chicka WahWah
oba sam isprobao i LG je moj izbor.Izvorno postao GoGs
ma ne uzimam to zbog fotiča jel ionako imam Olympus MJU 700 al ipak čemo uzeti Lg
ovo može![]()
lg dedinitivno i bolji i lijepsi od motorole![]()
pa sigurno je bolji A OVO MOŽE![]()
Bookmarks