Koje su? Imate li preporuke?
Koje su? Imate li preporuke?
A closed mouth gathers no foot.
Tu ti je sve najbolje >>free<<Izvorno postao domagoj
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
ako bi morao izabrati samo jednu, onda Ancient empires 2! zakon
!!!
Evo ti ovako moja lista naj igra. Nislim da je više manje i drugima jer su uglavnom te igre bez veće konkurencije.
Najbolja MP igra (100% nema bolje) je Explode Arena.
Najbolji RPG-ovi su Quest For Aliance 1&2 i Fantasy Warrior koji ima dvije verzije(kampanje), dobru i lošu tj. Good i Evil. Još imaš i Might & magic ali meni nije nešto posebno.
Najbolje AKCIJSKE su za sada od Gamelofta poput Splinter Cellandora tomorrow i SC:Chaos Theory te Prince of Persia i PoP: Warrior Within. One već imaju dobru konkurenciju pošto je takvih najviše pa možeš pogledati i Metal Bluster 1 i 2
Najbolje STRATEGIJE su Ancient Empires 1 i AE2, a i Generals: Alien Colony je poprilično dobar iako malo kompliciraniji. Također ima i Age of Empires.
Od FPS svi sada igraju igre preko doom emulatora poput Duke Nukem Forever, Half Lifa, Counter Strikea itd. Od "normalnih verzija" ja sam samo igrao Deadalus 3D.
Od TRKAĆIH koje su 3D imaš uglavnom Rally Pro Contest i Alonso 3D.
Ako voliš avanture tu ti je jedna jedina Another World.
Sad sve ovisi kakve igre ti voliš i što ti je važno u njima. Ima tu koš puno interesantnih igra (možda voliš šah pa ćeš se zaljubiti u Chessmastera ili voliš biljar pa zapneš za Mikro Pool).
Ono najbolje šta ti mogu preporučiti je da si sam potražiš i isprobaš jer su ukusi drugačiji pa ti je tvoja (buduća) najdraža igra baš pred nosom, a nitko ti ju neće preporučiti.
Baš sam se raspisal.![]()
Hvala, ali nepotrebno. Mogao si jednostavno napraviti listu od 1 do 10 igara sa malim opisom, i to je to. Ovaj thread treba biti vezan uz buduće izlaženje igara, koje nisu nužno N-Gage, tako da možemo pratiti stanje i skidati preko IRCa ili koječega drugog.
![]()
Dajte i adresu di bi ih mogli skinut
![]()
![]()
Na DotSisu.
Izvoliš:
h**p://www.dotsis.com/vb/index.php?
Vidim da si novi. Moramo svim linkovima pomijeniti http u h**p.![]()
Ljudi,jel neko od vas mozda cuo (ili nabavio) za igru: Sym-Ball?
Cuo sam da je to bluetothe simulacija ping-pong (tj.stonog tenisa) i da se prilikom igranja koristi kamera (kao kod onih komaraca),tj. tada telefon dobija ulogu reketa... i pomerajuci ga odbijas lopticu... cujem da je igra odlicna.Prvo vama javljam,a sad idem da je trazim.
našao sam ja nešto slično na dotsisu....
Pa,valja li cemu?Kako je pun naziv igre?
N-gage,dugujes mi odgovor!?
Jel neko igrao ili jos igra SmartBall?Stao sam na 43 nivou (a cuo sam da ih ima 50,znaci blizu sam kraja),kako dalje?Nemam resenje![]()
Skinuo sam sa Aive Soccer Pinball 1.0 ,ali sam primetio da mi se na pocetku instalacije ukljucilo slovo G (ali samo na 2 sekunde),sto znaci da je pokrenut GPRS... pa me zanima nije li slucajno u igrici kakav virus?Ja sam prekinuo instalaciju,jer nemam nijedan antivirusni program.Koji je najbolji?Jel neko od vas instalirao tu igru?
Da li je netko probao "Bluetooth Bi-Planes"? Izvrsna igra za u naganjanje preko BT-a.
Zadnji uredio domagoj : 27-09-2005 u 02:05
Ajd posalji kucaduhova[at]yahoo.comIzvorno postao domagoj
Pošalji i na dark@gmail.comIzvorno postao domagoj
Izvorno postao Pinocio
Nema odgovora ni na jedno pitanje od ovihIzvorno postao Pinocio
![]()
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Šta je korist kad ta verzija nije za S60 Njoke...
mislis na biplanes... meni radi na 6630
Radi, ali je za s40Ima na ircu za s60.
Moze neko mi reci neke dobre igrice za Nokiu 603?Imam Javu, a OS je Symbian^3,rezolucija 360x640?
Bookmarks