mcflurry kaj nije to onaj sladoled u mcdonaldsu?
evo našao sam meni najbolji screen saver od mac-a za pctežak svega 57kb
JA SAM LINK
Seriously?
mcflurry kaj nije to onaj sladoled u mcdonaldsu?
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Ma to se također dobije u Mac OS X skinu Flyakite.
Više o takvim dodatcima imate na http://www.osx-e.com/downloads/
Definitivno najljepši screensaver koji sam koristio..
Evo verzija 1.2klikmi
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
fino zgleda, evo još par na tu briju![]()
Download
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Je, stvarno je dobar SC.![]()
Prvo sam i ja pomislio na McFlurry - sladoled iz McDonaldsa...
@Vert: također dobri SC-ovi!![]()
Zadnji uredio whiteboy : 01-09-2006 u 20:54
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
joj nikad više u mcdonalds... buraz poznaje nekog lika iz mcdonaldsa... veli da čitav lanac mc-donaldsa stavlja tablete protiv povraćanja u hranu... pa vi idite u mcdonalds, parkirajte na mcdrive i pijte hebeni uvijek na početku MCflurryIzvorno postao Vuxs
ovo je samo upozorenje mcdonalds sucks! jedite zdravo!
Seriously?
OT: odojka i krumpač! odojka i krumpač!![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
OT:Izvorno postao V3rt!g(o)
LOLOLOL nego bolje nego se kljokat tabletama...
Seriously?
A ja se uvijek pitao kaj oni to stavljaju unutra da je tak sve fino...Izvorno postao Compov
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Malo smo otišli OT zar ne...
Al dobro....ne škodi to ak je dobra zjebancija![]()
Izvorno postao whiteboy
![]()
![]()
užas!
Seriously?
Bookmarks