Je li se isplati ovo kupit? Zna li itko je li pouzdana ova firma (arhiteh)?
PS: Dolje su specifikacije!
Je li se isplati ovo kupit? Zna li itko je li pouzdana ova firma (arhiteh)?
PS: Dolje su specifikacije!
Zadnji uredio axw : 19-08-2006 u 11:29
A life? Cool! Where do I download one of those?
To ti uopće nije link na laptop... Meni nudi neku registraciju kad tamo otvorim... Daj link sa specifikacijama ili ih barem copy-pasteaj ovdje... A što se Arhiteha tiče nisam kupovao kod njih, ali valjda su ok, koliko znam dosta su poznati što se tiče prodaje laptopa...Izvorno postao axw
Uglavnom za više info o laptopu daj specse ili barem model.![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Stvarno ne znam šta je, meni radi!
Aj sad vidi.
http://www.arhiteh.hr/shop/index.php...802076891e1ee4
A meni je opet isto... Vidim da si drugi link sad stavio, ali samo mi nudi taj login i ispod registraciju ako nisam postojeći član... Daj reci barem model i kratko pasteaj glavne specifikacije ovdje... Možda je do firefoxa ili nečega, ne znam, ali meni jedino nudi tu registraciju.Izvorno postao axw
![]()
Stvarno mi nije jasno, meni radi kako treba...(ali ja sam registriran pa valjda zato...)
Evo...
HP Compaq NX6125, Mobile AMD Sempron 3300+, 1024 MB DDR max. 2GB DDR, 15.0 XGA TFT LCD 1024x768, 80GB HDD, do 128MB integrirana ATI MOBILITY™ RADEON™ X300, 3D audio, zvučnici, 6-in-1 card reader, Broadcom 802.11b, Bluetooth, 56k modem, interni DVD+/-RW, FireWire, S-Video TV-out, 10/100 LAN, 3x USB 2.0, Fingerprint reader, 2,72 kg, FreeDOS, bez operativnog sustava, PN ES422EA, jamstvo 1 godina, Poklon: Torba
Po specifikacijama je dosta dobar... Sad još vidi omjer cijene, možeš li kod drugih proizvođača dobiti tako nešto za manje novaca... Ako baš želiš HP-a, ok, nx6125 je dobar izbor... Koliko sam čitao neke reviewe, HP je s tim modelom postigao dosta dobar omjer uloženo/dobiveno, za razliku od nekih drugih, malo preskupih modela... Što se tiče ovog FreeDOSa to ti je dobar izbor, nemoj ni ići na Winse jer sumnjam da patiš od originala, a dižu ti Winsi sigurno cca. 700+ kn cijenu laptopa... Ja sam svoj nx6110 isto uzeo sa FreeDOS-om... Uglavnom HP kao firmu ti mogu slobodno preporučiti, moj me dobro služi, dizajn im nije nešto posebno, ali je čisto solidan i djeluje nekako ozbiljno... Što se kvalitete izrade tiče dobri su, nemam prigovora tako da vjerujem da nećeš požaliti sa nx6125 ako ja nisam sa nx6110. Ja ću ipak razmisliti kod kupovine idućeg laptopa da idem na neku jeftiniju firmu jer mi više trebaju jače specifikacije nego ime i neka extra kvaliteta izrade... No tebi mogu preporučiti HP, zadovoljan sam njime.Izvorno postao axw
![]()
Bookmarks