heheheheh koji ludak![]()
![]()
Da vidimo jel netko imao sličnih iskustava![]()
![]()
http://upload.killercivic.com//files/1/Alkotest.wmv
Bom Chicka WahWah
heheheheh koji ludak![]()
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Jebeno, vidle sam vec prije taj klip, al ne cijeli![]()
Najzesce mi je kad veli murjak: You'll have to stop doing that you know![]()
![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
samo cu reci smijeh:
hahaha bas sam se ismijao![]()
ko je pil![]()
E trgo sam se kad sam prvi put to vidio...
Al meni su stvarno fascinantni ti ameri, odnosno njihovi policajci - pazi, jasno je ko dan da je ovaj mrtav-pijan, ali ovom to nije dosta, on mora by-the-book njega istestirati, čak i nakon što ovaj rokne sa stolca i razvali mu zid/karton (digresiram na fantastičnu kvalitetu gradnje), no neeeee, ni razvaljen zid nije dosta, sad treba još testova napravit...
A kad frajer rokne na kraju vani, ovaj mu još veli - "morali bute prestat to raditi". Pa kak da prestane kad je pijan a ti ga maltretiraš kako bi to dokazao budalo jedna!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
he he, tako sam i ja nekad u najboljim danima![]()
Enivej u SADu, se sprema zakon, kojim si puuno strozije kaznjen ak vozis u pripitom stanju, nego u totalno skrshenom stanju da neznas za sebe.
Razlog je vrlo jednostavan, kad si pripit onda svjesno sjedas za volan, te samim tim dijelom postajes svjesni ubojica.
Dok razlika je kod mrtvog pijanog stanja, da si nesvjesan svojih postupaka kad ulazis u auto.
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
<off>Izvorno postao whiteboy
Što nedostaje pregradnim pločama, ako odlučiš prenamijeniti zgradu skineš ih dok si rekao keks, a i postavljanje je puno jeftinije od gradnje pregradnih zidova. To samo kod nas se zgrade grade i imaju istu funkciju u raspored zidova desetljećima...
</off>
Zato kaj tak grade kuće kod nas, nemre ih srušit malo jači vjetrić, koji obično amerima diže kuće i šalje ih u čarobnjaku u OZ... općenito im je kvaliteta gradnje katastrofalna.Izvorno postao gog
A kaj fali pregradnim pločama - pa recimo malo teži čovjek se nasloni.. well, you know the rest... ili se recimo popikneš i završiš ko ovaj gore. A i napit se ne smiješ što se vidi iz priloženog.
Da ne spominjem zvučnu i toplinsku izolaciju (osim ak ti se sluša susjedu kad ju poštar dere, a i onda se moli da joj glavom ne odvali u ploču u zanosu strasti, pa ti poštar veli kroz rupu 'dobar dan, imam jedan poziv za sud za vas, dva računa i jednu razlglednicu, kod vas sam za 10 minuta').
No imaju i pozitivnih strana, to se slažem... recimo u kakvoj poslovnoj zgradi, ali ne svakoj, sigurno ne u policijskoj postaji...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Izvorno postao Smrt
E pa to ja govorim vec ne znam kolko...covjek koji je ovak pijan ne zna kak se zove, kamoli kaj radi...samo taj zakon bi mogo djelovat "proalkoholativno", pa svi ce pit sto vise da im kazna bude sto manja.
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
Pa onda se uvijek treba na mrtvo napit, ili bar glumit to dok te murija zaustavi.Izvorno postao Smrt
A ak buju kaj mjerili to im niš ne znači jer svatko ima drukčiji prag tolerancije, recimo japanci koji imaju jako smanjen broj enzima alkohol konvertaze se napiju od jednog sakea (dobar cost/benefit), to je genetski različito u svakog, uz naravno klasične predispozicije težine, spola...
Uglavnom, praviš se mrtav, razbiješ koji pregradni zid, ovaj ploču, rokneš koji put na pod i imaš blažu kaznu.
Pa naravno da ih nećeš stavljati kao nešto čime ćeš odijeliti svoj stan od susjedovog. A razlog zakaj grade takve kuće su baš ti nesretni vjetrovi, ne isplati se previše investirati kada dođe uragan ponekad ti ni kameni zid ne bu pomogao .)Izvorno postao whiteboy
Bookmarks