ja mislim da je stvarno pretjerao! ma zajebancija, whiteboy cestitam ti!
ja mislim da je stvarno pretjerao! ma zajebancija, whiteboy cestitam ti!
to se čestita ha? pa dobro onda, čestitam i ja. nemojte meni zaboravit čestitat kad dođem do 2000........za kojih 100 godina![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
Ma šta se pravite, pretjero sam i točka!
Hvala, ali stvarno ni sam ne vidjeh da sam prešo 2000, broj tih postova mi je tak nebitan, od kad imam svog avatara. No ipak![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
joj wb šatro nisi znao...a dane si brojao do 2000 postova....![]()
svaka časti živjeli
![]()
A vidjet ćeš i ti da te nakon nekog vremena to uopće više ne dira. Bitno je da moš svoj avatar stavit![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
pa šta se više nesmijem niti šaliti?
pa bože moj ovdje stvarno postaje preozbiljna atmosfera.
a to mi se nimalo ne sviđa.![]()
Ma znam ja da se šališ... eno vidi onog smajliča što namiguje na kraju rečenice - to ti se i ja šalim![]()
svaka ti dala wb![]()
Ma kaj bi pretjerao, čestitke i od mene.![]()
,Whiteboy.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
kaj ti nisi bio na moru? znaš, to ti je opuštanje od svakodnevnog života, znači, bez kompjutera.
ja proveo 3 mjeseca bez kompjutera, zamisli koliko sam postova mogao napraviti...
svejedno čestitam kad se to več čestita . smajli!
p.s. sad če neki mislit da su ljubomoran, o bože pa nisam baš takav debil
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
covik nema zivota osim foruma![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
ja neznam jel se meni postovi broje, cini mi se da sam vec par mjesec ina 16++
It's nice to be important, but it's more important to be nice
o da sad bi svi odmah 3000 postova ..... :-)
Ma meni možete brisat postove i ostavit mi ih samo 200. (u stvari sad ću ja zappana zvat da mi napiše da imam 5000 postova).
Bio sam na moru killa, ali imam laptopNo nisam previše postao s mora... i slažem se, treba odmora i od foruma.
![]()
ajd dobro, da ja imam laptop, vjerojatno bi i ja bio dost vremena na forumu. ionako mi je bilo dosadno dolje
dajjte se nemojte svadit, ja imam 300tinak postova i ne bunim se
joj velja... pa niko se ne svadi.
odo ja spat. (danas sam se digo u 7 jer sam išo a bauhaus, sav sam izmučen od radova na kuči i nogometa, đenja)
Play that phunky muzak!
klap klap čestit čestit![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
e da....Poslao: flOorKilla
o da sad bi svi odmah 3000 postova ..... :-)
trebate još puno čokolina papati da imate postova kao i ja....
joj kad sam ja imala koliko coma ima....kao da je bilo jučer..hehe![]()
cestitam...![]()
čestitam wb!
pi es-lako je imat 2000 postova kad pišeš gluposti...![]()
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Bookmarks